News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Συνεχίζει τις επαφές για Καρίγιο

Τρίτη 19 Μαΐου 2015

http://web1.novasports.gr/images/ImageHandler2.ashx?m=Width&f=ZmlsZXMvMS8yMDE1LzA1LzA5L2d1aWRvX2NhcnJpbGxvLmpwZw%3d%3d&t=635667550755071882&w=728Ο Ολυμπιακός είναι αποφασισμένος να εξαντλήσει τις πιθανότητες που έχει, για την απόκτηση του Γουίδο Καρίγιο από την Εστουντιάντες. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν τις επαφές με την αργεντίνικη ομάδα, μέσω του Λουτσιάνο Γκαλέτι και περιμένουν την οριστική απόφαση των διοικούντων της.

Η Εστουντιάντες έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει τουλάχιστον επτά εκατομμύρια ευρώ, για να παραχωρήσει τον 24χρονο επιθετικό, με τους «ερυθρολεύκους» να προσφέρουν μέχρι στιγμής περίπου τέσσερα εκατομμύρια. Ενδιαφέρον για τον παίκτη έδειξε και η Άντερλεχτ, της οποία η πρόταση απορρίφθηκε, ενώ μέχρι στιγμής το ενδιαφέρον των Μπενφίκα και Ίντερ, παραμένει σε φιλολογικό επίπεδο.

Οι «ερυθρόλευκοι» θεωρούν, σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, πως όσο δεν υπάρχουν προτάσεις για τον Αργεντινό επιθετικό, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να τον αποκτήσουν. Ο ίδιος ο παίκτης είναι θετικός στο ενδεχόμενο μετακόμισης στην Ελλάδα, εφόσον δε βρει πρόταση από κάποιον μεγαλύτερο σύλλογο της Ευρώπης ή από κάποιο καλύτερο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. 
 
 
 novasports.gr
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.