News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Μαυρίας: «Με σοβαρότητα θα τα καταφέρουμε»

Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Μαυρίας: «Με σοβαρότητα θα τα καταφέρουμε» Την υποχρέωση του Παναθηναϊκού να δει με σοβαρότητα τα ματς των πλέι οφ, αρχής γενομένης από το πρώτο με τον Αστέρα Τρίπολης αλλά και το υψηλό επίπεδο των άλλων ομάδων επεσήμανε ο Χάρης Μαυρίας.

Έτοιμος να ενισχύσει τον Παναθηναϊκό στα πλέι οφ δηλώνει ο Χάρης Μαυρίας, στην προσπάθεια του «τριφυλλιού» να εξασφαλίσει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Μιλώντας στη Nova, ο ακραίος μέσος του «τριφυλλιού» εξέφρασε την αισιοδοξία του πως θα επιτευχθεί ο συγκεκριμένος στόχος.

«Θεωρώ ότι και οι τέσσερις ομάδες που βρίσκονται στα πλέι οφ, έχουν αποδείξει μέσα στη χρονιά τι μπορούν να κάνουν. Εμείς θα κοιτάξουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, αρχής γενομένης από την Τρίπολη, όπου πρέπει να παρουσιαστούμε απόλυτα σοβαροί.

Θέλουμε να πάρουμε την πρώτη νίκη και να ξεκινήσουμε καλά τα πλέι οφ, ώστε να έχουμε και ανάλογη συνέχεια. Θα τα καταφέρουμε»
, είπε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού, ενώ για την κατάστασή του, ανέφερε:

«Είμαι μια χαρά, η αποκατάσταση πήγε μια χαρά. Με βοήθησαν οι υπεύθυνοι του ιατρικού τιμ της ομάδας και είμαι έτοιμος να προσφέρω ότι καλύτερο μπορώ στην ομάδα».  


sport-fm.gr
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.