News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Αντσελότι ισορροπεί σε τεντωμένο σχοινί.

Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Του José Félix Díaz

Ο Αντσελότι έχει ένα χρόνο ακόμα  στο συμβόλαιό του ... αλλά η παραμονή του είναι στον αέρα

Ο Florentino Perez εξακολουθεί να μην επιβεβαιώνει την παραμονή του τεχνικού.


Ο πρόεδρος δεν είπε τίποτα για τον Ιταλό.


Διοικητική σιωπή. Κανείς δεν μιλά. Η Τρίτη ήταν η ημέρα στην οποία ο Κάρλο Αντσελότι περίμενε να μάθει απ’τον Florentino Perez το μέλλον του στη Μαδρίτη, αλλά η μόνη απάντηση που πήρε ήταν πλήρης και απόλυτη σιωπή. Τόσο ιδιωτικά αλλά και δημόσια, ο τεχνικός  δεν έλαβε κανένα μήνυμα που μπορούσε να δείξει ποιο θα είναι το μέλλον του απ’την ερχόμενη Δευτέρα και μετά.

Ο Αντσελότι συνεχίζει να λειτουργεί σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Ο Ιταλός έχει ένα χρόνο ακόμα στο συμβόλαιό του και ως εκ τούτου εξακολουθεί να εργάζεται ως προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, εν όψει της επόμενης σεζόν, αλλά ξέρει ότι η σιωπή και οι συνεχείς φήμες που ακολουθούν δεν αποτελούν τον καλύτερο οιωνό για την επιθυμία του να συνεχίσει το έργο, που θεωρεί ημιτελές, στον πάγκο συλλόγου.

Ατελείωτες φήμες.

Ο Emilio Butragueño αναγκάστηκε δύο φορές να δώσει εξηγήσεις, υπενθυμίζοντας ότι ο Αντσελότι έχει ακόμα ένα χρόνο στο συμβόλαιο του, λέγοντας: « Δεν είναι η ώρα να συζητήσουμε αυτό το θέμα». Ο  Florentino Perez έδωσε δύο ομιλίες, στις οποίες θα μπορούσε να ανακοινώσει την παραμονή του Αντσελότι στην Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά το μόνο που έκανε ήταν να αναφερθεί στο DNA της Μαδρίτης το οποίο ταυτίζεται με το Τσάμπιονς Λινγκ και στην προσπάθεια για την κατάκτηση του ενδέκατου αργά ή γρήγορα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ξεκαθάρισε με ποιον προπονητή θα γίνει αυτή. Έτσι δημιούργησε περισσότερη σιωπή και σκοτάδι, όσον αφορά την θέση του προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης. Τουλάχιστον αυτό πιστεύει το περιβάλλον του προπονητή, των ακόμα, δέκα φορές πρωταθλητών Ευρώπης.

Μια λέξη, μια χειρονομία, θα ήταν αρκετή για να κλείσει η πόρτα των αμφιβολιών, αλλά ο Florentino Perez συνεχίζει να προβληματίζεται και τα σχέδια του θα ολοκληρωθούν στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. «Δεν υπάρχει απόφαση ακόμα», λένε από την διοίκηση του Bernabeu.

Η ιστορία δείχνει ότι, ένας τεχνικός ο οποίος ολοκληρώνει μια άτιτλη σεζόν στην Ρεάλ Μαδρίτης, απολύεται. Κι ο Αντσελότι, όντας ο προπονητής του δέκατου, των 22 νικηφόρων αγώνων στη σειρά κι ο νικητής του Παγκόσμιου Κυπέλλου Συλλόγων, τέλειωσε άτιτλος.

Ο Florentino Perez δεν αγνοεί  τις επιπτώσεις των τραυματισμών, και την σχέση των παικτών με τον προπονητή, τα οποία χρησιμοποιεί για την υπεράσπιση της παραμονής του, για την οποία τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου δεν φαίνονται τόσο σίγουρα προς το παρόν.


Ο Μπενίτεθ εισέρχεται στο προσκήνιο.

Ο Αντσελότι θέλει να μείνει. Έχει πει δημόσια τι σκέφτεται. Σε κάθε στιγμή επέδειξε πλήρη αφοσίωση στην ομάδα, από την στιγμή που ο Florentino Perez τον προσέλαβε. Δεν ασχολήθηκε με προτάσεις άλλων ομάδων ούτε ζήτησε αύξηση μεσούσης της περιόδου. Θέλει να συνεχίσει γιατί ταυτίζεται με τον σύλλογο και την πόλη.

Οι επιλογές είναι πολλές και βασίζονται στις νέες φήμες που δείχνουν προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Η απόφαση θα εξαρτηθεί από τον Florentino Perez, ο οποίος ακούει τους λίγους ανθρώπους που έχουν τη δύναμη να επηρεάσουν τις αποφάσεις του, αυτές τις μέρες.

Το τελευταίο όνομα που εμφανίστηκε μεταξύ των υποψηφίων είναι αυτό του Ράφα Μπενίτεθ. Ο προπονητής της Νάπολι δείχνει αποφασισμένος να μην ανανεώσει και τις τελευταίες ώρες ακούγεται έντονα, ειδικά στην Ιταλία. Σε μια-δυο προηγούμενες περιπτώσεις έχει ήδη συνδεθεί με τη Ρεάλ Μαδρίτης του Florentino Perez , όπως επίσης και στην σύντομη προεδρία του Fernando Martin.

Σιωπή για το μέλλον του προπονητή.

Ο Florentino Perez κι ο Κάρλο Αντσελότι συναντήθηκαν χθες κατά την παρουσίαση της νέας εφαρμογής του συλλόγου, για κινητά. Ήταν μόνοι τους στο Royal Box και χαιρετήθηκαν πριν καθίσουν στις θέσεις τους. Ο Αντσελότι στη συνέχεια έφυγε με την υπόλοιπη ομάδα κι ο πρόεδρος πήγε σε ένα ιδιωτικό δωμάτιο μαζί με τους άλλους προσκεκλημένους στην εκδήλωση. Ο Florentino είχε το χρόνο, όμως, να έχει μια σύντομη συνάντηση με μια ομάδα δημοσιογράφων, αλλά παρέμεινε σιωπηλός όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του Ιταλού προπονητή, δεδομένου ότι ο σύλλογος δεν έχει εξασφαλίσει τη παραμονή του προπονητή. Στην ομιλία του προς τα μέσα ενημέρωσης, ο Πρόεδρος μίλησε για το μέλλον του συλλόγου και τον στόχο της κατάκτησης του ενδέκατου.



Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.