News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Αντσελότι: «Τώρα, όλα τα παιχνίδια είναι ζήτημα ζωής και θανάτου».

Τρίτη 28 Απριλίου 2015


«Η ομάδα είναι φρέσκια και έτοιμη να ανταγωνιστεί σε όλους τους αγώνες».

«Ενάντια στην Αλμερία ξεκινά για μας, μια περίοδος της σεζόν, στην οποία το κάθε ματς θα καθορίσει την έκβαση του μέλλοντος», πρόσθεσε.

Ο Carlo Ancelotti μίλησε στην αίθουσα Τύπου της Ρεάλ Μαδρίτης την παραμονή του αγώνα ενάντια στην Αλμερία. Ο Ιταλός προπονητής, ο οποίος δήλωσε ότι "Ο Navas θα ξεκινήσει κι ο Χεσέ θα παίξει", αναφέρθηκε στην συνάντηση της Τετάρτης στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου: «Όλα τα παιχνίδια είναι ζήτημα ζωής και θανάτου τώρα. Θα προσεγγίσουμε αυτό το παιχνίδι με αυτή τη νοοτροπία. Αυτό πρόκειται να είναι ένα σημαντικό ματς. Ένα δύσκολο παιχνίδι με προκλήσεις. Μπαίνουμε σε μια περίοδο της σεζόν, στην οποία το κάθε ματς θα καθορίσει την έκβαση του μέλλοντος».

"Είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό το παιχνίδι και έχουμε επίγνωση του πόσο δύσκολα είναι τα υπόλοιπα παιχνίδια. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε στα καλύτερα μας. Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση, παίζει καλά, και μπορούμε να παίξουμε σε πλήρη ένταση στο τελικό στάδιο της σεζόν ".

Ο επερχόμενος αντίπαλος.

"Η Αλμερία έχει αλλάξει τον τρόπο που παίζει με την άφιξη του νέου προπονητή. Ελέγχουν την κατοχή καλύτερα τώρα και έχουν πάρει καλά αποτελέσματα τον τελευταίο καιρό. Είναι σε καλή φόρμα αυτή τη στιγμή και όλες οι ομάδες οι οποίες αγωνίζονται για την παραμονή αποτελούν δύσκολες αντίπαλοι ".

Η κόπωση από το Champions League.

«Έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα, επειδή όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, αλλά είμαστε βέβαιοι ότι μπορούμε να τα πάμε καλά. Θα έχουμε επιστροφές παικτών από τραυματισμούς σύντομα. Πρέπει να προσπαθήσουμε και να κερδίσουμε όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια μας, αν και μπορούμε να προκριθούμε απ’την Γιουβέντους με δύο ισοπαλίες».

Έπαινος για τον James.

" Μας έχει εκπλήξει όλους. Είναι ένας παίκτης κορυφαίας ποιότητας και έχει ταιριάξει πολύ καλά με την ομάδα. Έχει παίξει σε διαφορετικές θέσεις κι έχει μια εξαιρετικά καλή σεζόν. Έχει βοηθήσει την ομάδα σε πολλά και είναι ένας πολύ ταπεινός παίκτης. Είναι ξεκούραστος ​​κι ο χρόνος που έμεινε εκτός λόγω του τραυματισμού του, τον βοήθησε σε αυτόν τον τομέα ".

«Είναι ένας εξαιρετικά ταλαντούχος παίκτης και έχει επίσης μία ανθεκτική σωματική διάπλαση που δεν συναντάται συχνά σε μεγάλα ταλέντα. Έχει συνηθίσει να παίζει σε ένα βαθύτερο ρόλο που απαιτεί από αυτόν να καλύψει περισσότερο έδαφος. Αυτό είναι που με εξέπληξε περισσότερο. Μερικοί άνθρωποι προσαρμόζονται στις νέες ιδέες του ποδοσφαίρου καθώς και τα νέα περιβάλλοντα πολύ γρήγορα. Άλλοι χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να συνηθίσουν σε αυτό το στυλ παιχνιδιού».

«Αν φέρουμε κάποια ισοπαλία θα περιπλέξει την κατάκτηση της La Liga για μας. Ωστόσο, μπορούμε να προσεγγίσουμε το παιχνίδι με την Γιουβέντους, με το παλιό ιταλικό στυλ ,παρκάροντας το λεωφορείο μπροστά από το τέρμα. Παρ 'όλα αυτά, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είμαστε κοντά στην επίτευξη 100 γκολ στην La Liga ".


Η αγορά του Chicharito.

«Αυτό είναι ένα θέμα που θα συζητήσουμε. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είμαι πολύ εντυπωσιασμένος με τον επαγγελματισμό του όλο το χρόνο και κάθε φορά που ο ίδιος είχε την ευκαιρία να παίξει τα έχει πάει πολύ καλά. Για έναν προπονητή, είναι υπέροχο να έχει παίκτες που είναι πάντα έτοιμοι. Κάνω λάθη συχνά, αλλά κάθε φορά που φτιάχνω μια 11άδα αξιολογώ την φόρμα των παικτών. Τα πάει πολύ καλά και είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι γι 'αυτόν ».

Ο Keylor Navas.

«Θα ξεκινήσει αύριο. Δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί παίζει πάντα στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου. Δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με το αν παίζουμε εντός ή εκτός έδρας. Μπορεί να παίξει σε οποιοδήποτε γήπεδο».

Ο Χεσέ.

"Του λείπει χρόνος συμμετοχής, πρώτον γιατί έπρεπε να ξεπεράσει ένα σοβαρό τραυματισμό και στη συνέχεια βρέθηκε αντιμέτωπος με μεγάλο ανταγωνισμό. Αλλά είναι έτοιμος να παίξει τώρα και θα παίξει αύριο ".

Οι επιστροφές των Μπέιλ και Μπενζεμά.

"Εκτιμούμε ότι ο Μπέιλ θα είναι επιστρέψει στο παιχνίδι της Σεβίλλης. Θα προπονηθεί μόνος του σήμερα και αύριο και θα μπορούσε να επιστρέψει στην ομαδική προπόνηση την Πέμπτη . Ο Μπενζεμά θα ξεκινήσει την προπόνηση με την ομάδα και πάλι την Κυριακή. Θα ταξιδέψει στο Τορίνο με πούλμαν και αεροπλάνο, όπως η υπόλοιπη ομάδα. Θα είναι έτοιμος γι’αυτό το ταξίδι. Δεν είναι σε πλήρη φόρμα, αλλά τον χρειαζόμαστε για αυτόν τον ημιτελικό, όπως ακριβώς χρειαζόμαστε όλη την ομάδα ".

Τρεις στόπερ κατά τα μισά του δεύτερου ημιχρόνου στο Βίγκο.

«Ήταν κάτι τυχαίο. Παίζουμε πάντα με τέσσερις πίσω και πολύ σπάνια μπορεί να χρησιμοποιήσω τρεις στόπερ. Η Θέλτα έπαιξε με τέσσερεις επιθετικούς στο δεύτερο ημίχρονο και με το προβάδισμα στο σκορ σκέφτηκα ότι έπρεπε να βάλω τρεις στόπερ. Μας παρείχαν ασφάλεια και σιγουριά. Ήταν κάτι τυχαίο, γιατί συνήθως παίζω με τέσσερεις πίσω».

Η αυριανή αποστολή.

"Οι Odegaard, Μayoral και Diego Llorente είναι στην αποστολή. Δύο απ’τους τρεις θα είναι στον πάγκο και μπορεί να μπουν ως αλλαγή ".

Το τέλος της σεζόν στην La Liga.


"Η Ατλέτικο είναι μια επαγγελματική ομάδα και είμαι βέβαιος ότι θα βγει έξω για να κερδίσει την  Μπαρτσελόνα. Δεν έχω καμία αμφιβολία σχετικά με το επίπεδο του επαγγελματισμού αυτού του συλλόγου ή του προπονητή του".
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.