News Update :

powered by Agones.gr - livescore

«Ίσως ξέρει κάτι περισσότερο ο Γ. Σαββίδης»

Τρίτη 28 Απριλίου 2015

«Ίσως ξέρει κάτι περισσότερο ο Γ. Σαββίδης» Τη συμπάθεια του στον ΠΑΟΚ και στον κόσμο του εξέφρασε ο μέσος του ΠΑΣ, Χάρης Χαρίσης, αλλά δεν ήταν ξεκάθαρος σχετικά με το μέλλον του, την ώρα που φαίνεται «κλεισμένος» από τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Δεν επιβεβαίωσε, αλλά ούτε διέψευσε. Ο Χάρης Χάρισης μίλησε με καλά λόγια για τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του, αλλά στην κρίσιμη ερώτηση για το αν θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης από την επόμενη σεζόν δεν θέλησε να διαλευκάνει την κατάσταση, αν και φαίνεται ότι είναι κλεισμένος από τον «Δικεφάλο του Βορρά». Πράγμα λογικό βεβαίως, καθώς δεν έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με τον ΠΑΣ και είναι σε κρίσιμο σταυροδρόμι το ελληνικό πρωτάθλημα.

Πρόσφατα, ο Γιώργος Σαββίδης (γιός του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδη), τον καλωσόρισε μέσω instagram -όπως και τον Νίκο Κοροβέση- στην οικογένεια του ΠΑΟΚ.

inner

«Ίσως ξέρει κάτι περισσότερο», ανέφερε στη «SportDay» και πρόσθεσε: «Έτσι πρέπει να λειτουργώ. Για τα προσωπικά μου όνειρα θα μιλήσω μετά το καλοκαίρι».

Την περασμένη Κυριακή αγωνίστηκε στην Τούμπα και το κοινό της τον υποδέχθηκε θερμά. «Χαίρομαι γιατί ο κόσμος με χειροκρότησε. Συμπαθώ τον κόσμο, όπως και την ομάδα του ΠΑΟΚ», σχολίασε και για την παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο σχολίασε: «Θα μπορούσα να δώσω ακόμη περισσότερα. Δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία μου στο ματς. Πιστεύω ότι η ισοπαλία ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Χάσαμε και εμείς ευκαιρίες, αλλά και ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να είχε σκοράρει».

Για το θέμα της αδειοδότησης του ΠΑΣ είπε:«Αυτό είναι θέμα της διοίκησης και όχι δικό μας. Εμείς πρέπει να δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας». Ενόψει των play offs επεσήμανε: «Είναι μεγάλη ομάδα ο ΠΑΟΚ, με καλούς παίκτες. Η έδρα του είναι η δύναμη του. Θεωρώ ότι μπορεί να πάρει την πρώτη θέση στα play offs». 


sport-fm.gr
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.