News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Τώρα οι δυο τους

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

http://www.allaboutaris.com/dbimg/51000/51621/1000x600/tora_oi_dyo_tous_1.jpgΟ Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς το είπε καθαρά αμέσως μετά το τέλος του αγώνα στην Αρναία. «Το μυαλό μας πρέπει να είναι στο παιχνίδι με τον Πανσερραικό». Δεν στάθηκε ούτε στην κακή εμφάνιση, ούτε στην προβληματική ανάπτυξη της ομάδας του, την για ακόμη ένα παιχνίδι προβληματική συνύπαρξη στον άξονα, των Σανιά, Καλογέρη την επιπολαιότητα του Νλουντούλου. Αυτά είναι θέματα που θα συζητηθούν στο εσωτερικό της ομάδας μέσα στην εβδομάδα αφού δεν γίνεται να περάσουν απαρατήρητα.

Το σημαντικό για τον ΑΡΗ όμως ήταν να φύγει αλώβητος από την Χαλκιδική και το έκανε. Προσέθεσε τους τρεις βαθμούς στο σακούλι του και πάει για να μειώσει τη διαφορά από τον Πανσερραικό στον ένα βαθμό. Από σήμερα το ενδιαφέρον όλων είναι στραμμένο στο παιχνίδι αυτό. Των ποδοσφαιριστών που πρέπει να αντιληφθούν ότι το αποτέλεσμα είτε θα διαμορφώσει συνθήκες ανόδου με νίκη είτε θα απομακρύνει αισθητά τον στόχο σε κάθε άλλο αποτέλεσμα. Του τεχνικού τιμ που καλείται να προετοιμάσει την ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Του κόσμου ώστε να γεμίσει το Κλεάνθης Βικελίδης και να στείλει ένα μήνυμα ο ΑΡΗΣ ανήκει σε άλλη κατηγορία από αυτή που κατ΄ ανάγκη βρέθηκε. Τέλος της διοίκησης του ποδοσφαιρικού τμήματος ώστε να προστατεύσει την ομάδα. 


allaboutaris.com
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.