News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Αμυντικοί για φίλημα

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

http://www.allaboutaris.com/dbimg/51000/51626/1000x600/amyntikoi_gia_filima_1.jpgΣτο σύγχρονο ποδόσφαιρο οι αμυντικοί δεν είναι μόνο για να κόβουν, να κάνουν τη βρώμικη και χαμάλικη δουλειά και να… πηδάνε στα στημένα. Στην εποχή που τα μισά και περισσότερα γκολ παγκοσμίως σημειώνονται από στατικές φάσεις δυο πράγματα είναι σημαντικά σε κάθε ομάδα που σέβεται τον εαυτό της. Να έχει καλά χτυπήματα στα στημένα, καλές κομπίνες και τους παίκτες που θα βρεθούν στο κατάλληλο σημείο για να σκοράρουν.

Αν είναι κιόλας αμυντικοί ακόμη καλύτερα. Ο ΑΡΗΣ σε ένα πρωτάθλημα που λόγω των τραγικών τις περισσότερες των περιπτώσεων αγωνιστικών χώρων, επενδύει αρκετά στα στημένα, ανήκει στην κατηγορία των ομάδων που δεν πρέπει να έχει παράπονο από την συνέπεια των κεντρικών του αμυντικών στο σκοράρισμα και την συνεισφορά τους στη γενική συγκομιδή. Δεν είναι τυχαίο ότι και οι τέσσερις κλασσικοί στόπερ της ομάδας που έχουν αγωνιστεί από το ξεκίνημα της σεζόν, έχουν όλοι… ματώσει το δίχτυ. Πρώτος και καλύτερος ο Νίκος Γκόλιας που αν και έχει να σκοράρει από τον πρώτο γύρο έχει πετύχει τρία. Δυο έχει σημειώσει ο Βάσκο Φερνάντες, δυο από χθες και ο Σαμαράς ενώ ένα έχει και ο Μιχάλης Γιαννίτσης που αγωνίζεται πλέον στην Καλλιθέα. Σύνολο οκτώ από 43 της ομάδας. 


allaboutaris.com
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.