News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Σε αυτά διαφώνησαν

Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Σε αυτά διαφώνησανΗ κόντρα ανάμεσα στον Γιώργο Γαλανό και τον Χάρη Παπαγεωργίου υπέβοσκε από την πρώτη στιγμή και με αφορμή το μνημόνιο συνεργασίας… εκτονώθηκε. Το AllAboutARIS παρουσιάζει τις βασικές διαφωνίες μεταξύ των δυο πλευρών ώστε να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.

1. Οι εμπορικές συμφωνίες και τα ποσοστά. Το μνημόνιο που πρότεινε ο Α.Σ προβλέπει ότι εμπορικές συμφωνίες που φέρνει ο Γαλανός, το 60% θα πηγαίνει στο τμήμα και το 40% στις λοιπές δραστηριότητες του συλλόγου και το αντίστροφο σε περίπτωση που τις φέρει ο ΑΣ, ενώ για τα εισιτήρια το ποσοστό θα είναι 70-30%. Αντίθετα η πλευρά του Γαλανού προτείνει όλα τα έσοδα να αποτελούν αποκλειστικά έσοδα και μόνο του ποδοσφαιρικού τμήματος και θα διοχετεύονται για τις δαπάνες και τις ανάγκες λειτουργίας του.

2. Η έγκριση του Προέδρου. Κάθε έσοδο ή κάθε δαπάνη θα πρέπει να τυγχάνει της ειδικής έγκρισης και υπογραφής του Προέδρου του συλλόγου ενώ για την παρακολούθηση των εσόδων-εξόδων θα τηρείται λογιστικοποιημένη καρτέλα με μηνιαία εκκαθάριση και τυχόν πλεόνασμα στο τέλος της χρονιάς θα αποδοθεί στο σύλλογο. Στο κομμάτι αυτό ο Γαλανός αντιπρότεινε ότι κάθε έσοδο ή δαπάνη θα υπόκειται στον έλεγχο προσώπου κοινής αποδοχής που θα έχει τον απόλυτο έλεγχο του ειδικού ταμείου του ποδοσφαιρικού τμήματος.

3. Το ποσό που θα βάλει.
Στο μνημόνιο του Α.Σ αναφέρεται ρητά η υποχρέωσή του να καταβάλει 400.00 ευρώ σε πέντε μήνες ως ταμειακή διευκόλυνση που είτε θα επιστραφεί είτε θα μετοχοποιηθεί στη νέα ΠΑΕ. Αντίθετα οι νομικοί του Γαλανού δεν αναφέρουν συγκεκριμένο ποσό αλλά αόριστα όσα χρήματα απαιτηθούν μέσα στη χρονιά ενώ σε περίπτωση που φανεί ασυνεπής στις οφειλές μπορεί ο ερασιτέχνης να διακόψει τη συνεργασία.

4. Οι αρμοδιότητες του προπονητή. Στο μνημόνιο του Α.Σ ο Δημήτρης Καλαιτζίδης καθίσταται αποκλειστικά υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος, δηλαδή προπονητής-τεχνικός διευθυντής κάτι που η πλευρά του Γαλανού δεν αποδέχεται πλήρως ζητώντας να καταργηθεί ο όρος ότι ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος δεν θα μπορεί να παρεμβαίνει στο έργο του και να προβαίνει σε δηλώσεις για την επαγγελματική του αξία.

5. Σύσταση νέας ΠΑΕ. Ο ερασιτέχνης προτείνει το μετοχικό κεφάλαιο στη νέα ΠΑΕ σε περίπτωση ανόδου πρέπει να ανέλθει στο ποσό των 4εκ ευρώ ώστε να δημιουργηθεί μια ανταγωνιστική ομάδα και να προσελκυστεί επενδυτής ενώ η πλευρά Γαλανού προτείνει να είναι το μίνιμουμ που προβλέπει ο νόμος, δηλαδή 360.000 ευρώ.

6. Διαδικασία εκκαθάρισης. Στο μνημόνιο που ετοίμασαν οι νομικοί του ερασιτέχνη ο Γαλανός οφείλει να παρουσιάσει τους δυο εκκαθαριστές που θα προχωρήσουν στην άμεση εκκαθάριση της εταιρίας καθώς και την υποχρέωση να υποδείξει και τα μέλη του τελευταίου Διοικητικού Συμβουλίου που θα αντικαταστήσουν τη διοίκηση του Λάζαρου Παπαδόπουλου. Από την πλευρά του ο Γαλανός υποστηρίζει ότι ο Α.Σ πρέπει να ξεκινήσει τις νομικές ενέργειες για την εκκαθάριση και ότι ο ίδιος έχει βρει τους δυο εκκαθαριστές.


allaboutaris.com
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.