News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Αν φύγει… γυρίζει

Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Αν φύγει… γυρίζειΑπό την στάση που θα κρατήσει ο ερασιτέχνης και πιο συγκεκριμένα ο Πρόεδρός του Χάρης Παπαγεωργίου εξαρτάται αν η κρίση που ξέσπασε χθες θα έχει βραχύβια διάρκεια και ο Γιώργος Γαλανός συνεχίσει στο ποδοσφαιρικό τμήμα.


Ο μέχρι χθες υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος δέχθηκε αρκετά τηλεφωνήματα μέχρι χθες το βράδυ και τα περισσότερα του ζητούσαν να το ξανασκεφτεί και να ρίξει νερό στο κρασί του ανακαλώντας την απόφασή του περί παραίτησης.

Όπως έλεγε και αφού είχαν περάσει πλέον κάποιες ώρες από την περιπετειώδη συνάντησή του με τον Παπαγεωργίου δεν είναι αρνητικός στο να επιστρέψει αλλά θέτει ένα ξεκάθαρο όρο. Να παραιτηθεί από τον ερασιτέχνη ο Χάρης Παπαγεωργίου αφού θεωρεί ότι με τον νυν Πρόεδρο του Α.Σ δεν υπάρχει σημείο επαφής και το χάσμα δεν μπορεί να γεφυρωθεί.

Το ζήτημα είναι τι στάση θα κρατήσει σήμερα ο Χάρης Παπαγεωργίου και με ποιον τρόπο θα διαχειριστεί την κατάσταση αφού από σήμερα το ποδοσφαιρικό τμήμα και όλες οι λειτουργίες του περνούν στα χέρια του.


allaboutaris.com
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.