News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Βάργκας: Μόνο νίκη με ΠΑΟ

Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Βάργκας: Μόνο νίκη με ΠΑΟΑποφασισμένος να βοηθήσει την ΑΕΚ όσο μπορεί ώστε να κλείσει με νίκη τη σεζόν και το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ εμφανίστηκε ο Φαμπιάν Βάργκας σε δηλώσεις του.

Ως ένα τελικά που πρέπει να κερδίσει η ΑΕΚ, χαρακτήρισε ο Φαμπιάν Βάργκας το αυριανό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.



Σε δηλώσεις του στη NOVA ο Κολομβιανός τόνισε πως η ομάδα πρέπει να κερδίσει αύριο, να πάρει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ ώστε "να αφήσουμε κάτι στους παίκτες που θα αγωνίζονται του χρόνου στην ΑΕΚ". Με αυτή την τοποθέτηση πολλά αφήνει να αιωρούνται ο Κολομβιανός σχετικά με το αν υπάρξει το μέλλον του στην ΑΕΚ, ωστόσο ο ίδιος δεν πήρε ξεκάθαρη θέση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βάργκας:



Είναι τελικός με τον ΠΑΟ;
«Είμαι απόλυτα σύμφωνος με αυτή την άποψη. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για την ΑΕΚ, παρά μόνο η νίκη. Γι' αυτό το αποτέλεσμα θα μπουν οι παίκτες στο γήπεδο, για τη νίκη, ώστε να παίξει η ομάδα στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Θα προετοιμαστούμε όλοι κατάλληλα γι' αυτό το παιχνίδι».

Δίνει ψυχολογικό προβάδισμα στην ΑΕΚ το γεγονός ότι έχει κερδίσει τον Παναθηναϊκό στα δύο τελευταία παιχνίδια;
«Σίγουρα μπορεί να είναι κίνητρο για μας. Αλλά υπάρχουν ακόμα περισσότερα κίνητρα. Εμείς θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να τελειώσουμε τη χρονιά με όμορφο τρόπο και ενδεχομένως να αφήσουμε κάτι στους παίκτες που θα αγωνίζονται του χρόνου στην ΑΕΚ».

Για το μέλλον του στην ΑΕΚ κι αν υπάρχει;
«Αυτή τη στιγμή είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος γι' αυτά τα 90 λεπτά και πως θα μπορέσει η ΑΕΚ να τα καταφέρει. Μόλις περάσουν τα 90 λεπτά θα είμαι σε θέση να απαντήσω σε αυτό το ερώτημα».
 

aek365.com

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.