News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Αντίο με νίκη...

Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα αποχαιρέτησε τους παίκτες του (για φέτος) και ζήτησε τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ για να κλείσει θετικά η χρονιά.


«Αύριο ολοκληρώνουμε μία δύσκολη σεζόν, θέλω να σας ευχαριστήσω για όσα ζήσαμε μαζί. Δεν ξέρουμε ποιος θα είναι και ποιος δεν θα είναι το καλοκαίρι για την προετοιμασία γι αυτό θέλω να σας πω ότι ζήσαμε ωραίες και δύσκολες στιγμές και θέλω να σας ευχαριστήσω όλους. Όποιος από εσάς πάει στην Πορτογαλία το τηλεφωνό μου το έχει και δεν θέλω να διστάσει να ζητήσει το παραμικρό απο εμένα. Κάναμε μια  μεγάλη προσπάθεια όλη την χρονιά και παλέψαμε κόντρα σε όλες τις δυσκολίες».


Με τα παραπάνω λόγια ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ολοκλήρωσε την τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού για τη φετινή χρονιά. Ο Πορτογάλος τεχνικόςστη συνέχεια έδωσε αρκετές συμβουλές μεταξύ άλλων σε αρκετούς παίκτες όπως οι Νίνης, Καρνέζης, Καραγκούνης, Χριστοδουλόπουλος, σε μια ομιλία καρμπόν με την περσινή, όταν όλοι νόμιζαν πως θα αποχαιρετήσει το σύλλογο.


Η παραμονή του Πορτογάλου ή όχι στον πάγκο του Παναθηναϊκού έχουμε αναφέρει πως θα κριθεί στη συνάντηση που πιθανότατα θα έχει την Δευτέρα με την διοικούσα επιτροπή. Ο Φερέιρα είναι διατεθειμένος να παραμείνει στο τριφύλλι αρκεί να του παρουσιαστεί ένα συγκεκριμένο πλάνο και μία στρατηγική αλλά και διοικητική σταθερότητα.


leoforos.gr

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.