News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Δάνειο χωρίς εγγυήσεις από Πολέμη

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Δάνειο χωρίς εγγυήσεις από Πολέμη Τη συμμετοχή του Αδαμάντιου Πολέμη στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου του Παναθηναϊκού ανακοίνωσε η «πράσινη» ΠΑΕ. Μετά τον Ανδρέα Βγενόπουλο και ο κ. Πολέμης τήρησε την υπόσχεσή του, βάζοντας συνολικά 1 εκατ. ευρώ στο «τριφύλλι». Τα 250.000 ευρώ μπήκαν με βάση το ποσοστό του στην ΑΜΚ, όμως τα 750.000 ευρώ θα μπουμ με δάνειο χωρίς εγγυήσεις.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, στη διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα τέθηκε ο Γιόσου Σαριέγκι. Ο Ισπανός αμυντικός ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και μπήκε στην προετοιμασία για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ατομικά προπονήθηκε ο Σεϊταρίδης. Στη σημερινή προπόνηση οι «πράσινοι έκαναν ζέσταμα, ασκήσεις με πάσες, ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας σε δύο γκρούπ, δίτερμα και παιχνίδι σε μικρές εστίες.

Η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει ότι ο κ. Α. Πολέμης κατέθεσε το ποσόν των € 250.000 που του αναλογεί σύμφωνα με το ποσοστό του για την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου και έθεσε στη διάθεση του Παναθηναϊκού επιπλέον € 750.000 υπό μορφή δανείου, χωρίς να ζητήσει εγγυήσεις από την ΠΑΕ. Η εκταμίευση του ποσού των € 750.000, σύμφωνα με το καταστατικό, θα γίνει μόλις το εγκρίνει το ΔΣ της ΠΑΕ στην επόμενη συνεδρίασή του».
www.sport-fm.gr
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.