News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Με Φουστέρ, Τζιμπούρ, Μιραλάς

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Με Φουστέρ, Τζιμπούρ, ΜιραλάςΠροπόνηση μπορεί να μην έγινε την Δευτέρα, όμως ο Ερνέστο Βαλβέρδε, έχει κάνει από την Κυριακή τις πρώτες του σκέψεις για το πως θα κατεβάσει τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι της Πέμπτης με την Μέταλιστ.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 11άδα που έχει κατά νου ο Ερνέστο Βαλβέρδε -δίχως φυσικά να έχει καταλήξει ακόμα σε αυτήν καθώς δεν έχει κάνει καν την πρώτη προπόνηση μετά τον αγώνα με την ομάδα της Θεσσαλονίκης- θα αποτελείται από τους: Μέγιερι, Τοροσίδη, Μαρκάνο, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Χολέμπας, Μανιάτη, Ορμπάιθ, Μακούν, Φουστέρ, Μιραλάς και Τζιμπούρ.

Ο Μέγιερι θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά θα είναι οι Τοροσίδης, Μαρκάνο, Αβραάμ Παπαδόπουλος και Χολέμπας.

Οι Ορμπάιθ και Μανιάτης θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ με τον Μακούν να παίζει πιο μπροστά τους. Δεξιά στα χαφ θα είναι ο Φουστέρ (για τον οποίο εκτιμάται πως θα είναι έτοιμος) και στα αριστερά ο Μιραλάς. Στην κορυφή της επίθεσης θα τοποθετηθεί ο Τζιμπούρ. Θυμίζουμε πως ο Μέλμπεργκ είναι τιμωρημένος, επειδή συμπλήρωσε κάρτες στο προηγούμενο παιχνίδι με την Μέταλιστ.
Πηγή: gazzetta.gr
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.