News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ατομικό ο Ίβιτς, από Τρίτη ο Σνάουτσνερ

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Ατομικό ο Ίβιτς, από Τρίτη ο ΣνάουτσνερΟ Βλάνταν Ίβιτς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα την Δευτέρα (12/3) τονίζοντας πως "έχω κάποιες ενοχλήσεις ακόμη". Από την Τρίτη (13/3) πιθανότατα θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ.

Ο Πολωνός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα την Δευτέρα (12/3), δείχνει να είναι καλύτερη κατάσταση σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα και πιθανότατα από την Τρίτη (13/3) θα μπει σε φουλ ρυθμούς.

Σχετικά με τον Ιβιτς και αυτός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και στον ΠΑΟΚ περιμένουν να μπει στο κανονικό πρόγραμμα τις επόμενες μέρες.
Ο Σέρβος μέσος πραγματοποίησε μαζί με τον γυμναστή, Γρηγόρη Καβαλιεράτο, κάποια τεστ αναφορικά με το πως αισθάνεται και μιλώντας στους δημοσιογράφους που έχουν βρεθεί στην Μεσημβρία, τόνισε για το πότε θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων. "Θα δούμε. Εχω μερικές ενοχλήσεις ακόμη".

Ακόμη να σημειωθεί πως ο μόνος βασικός του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης που προπονήθηκε ήταν ο Φρεντερίκ Νιμανί (οι άλλοι έκαναν χαλάρωμα στο γυμναστήριο), ενώ στο πρόγραμμα συμμετείχαν και οι αλλαγές του συγκεκριμένου αγώνα, δηλαδή οι Γεωργιάδης, Τσουκαλάς και Παπάζογλου. Τέλος ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Ετο και Κατσικάς. Αναμένεται, επίσης, να γίνει ένα δίτερμα με την ομάδα Νέων.
Πηγή: olapaok.gr
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.