News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Συντηρητικά ο Mendy

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Του Sergio López de Vicente

Συνεχίζει να είναι πολύ καταπονημένος, δεν βγήκε ούτε σήμερα στο γήπεδο και θα μείνει εκτός κόντρα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Δεν κινδυνεύει η παρουσία του στο Μόναχο. Την Παρασκευή θα παίξει ο Φραν Γκαρθία.


Ο Mendy δεν είναι τραυματίας, αλλά είναι πολύ καταπονημένος. Μάλιστα, είναι ο μόνος που έχει προπονηθεί στο περιθώριο στην σημερινή πρωινή προπόνηση, στην επιστροφή στη δουλειά μετά από δύο μέρες ξεκούρασης (Δευτέρα-Τρίτη). Ο Αντσελότι είχε τους πάντες διαθέσιμους εκτός απ’τον Γάλλο, ο οποίος έφυγε απ’το Μάντσεστερ πραγματικά στα σωματικά του όρια. Τόσο που δεν έπαιξε στο Clásico (έπαιξε ο Καμαβίνγκα). Αλλά δεν υπάρχει ανησυχία: ο Ferland θα είναι στο Μόναχο την ερχόμενη Τρίτη. Στην πραγματικότητα, αυτός είναι ο στόχος. Η ημερομηνία που έχει στο μυαλό του. Το Σαν Σεμπαστιάν, ενδιάμεσα, θα είναι για τον Φραν Γκαρθία.

Ο Mendy ακολουθεί ένα συγκεκριμένο πλάνο εδώ και μια βδομάδα, δουλεύοντας χωρίς βιασύνη για να αποθεραπεύσει, πάνω απ' όλα, την περιοχή των οπίσθιων μηριαίων, εκεί που ιστορικά έχει υποφέρει περισσότερο. Κι αυτό γιατί ο Γάλλος μόλις που σταμάτησε απ’την Αραβία και μετά: μόνο δύο παρουσίες στον πάγκο στα τελευταία 20 παιχνίδια (και μία απουσία λόγω συσσώρευσης καρτών). Ακόμη περισσότερο, μέχρι το Clásico είχε 9 συνεχόμενες βασικές συμμετοχές. Χρειαζόταν ένα ρεπό, το είχε την Κυριακή και θα επεκταθεί μέχρι την Παρασκευή. Ένα διάλειμμα πριν το Allianz, όπου υπολογίζεται.

Η ώρα του Φραν Γκαρθία

Στο Σαν Σεμπαστιάν θα παίξει το 20, εξαφανισμένο στην τελική ευθεία της σεζόν. Απ’τη Λειψία μέχρι και το Clásico είχε παίξει μόνο 6 λεπτά (σε 7 παιχνίδια), αλλά κόντρα στη Μπαρτσελόνα δέχθηκε το μεγάλο πλήγμα της σεζόν: εν τη απουσία του Μεντί, ο Αντσελότι προτιμά τον Καμαβίνγκα ως μπακ παρά αυτόν. Το θέμα, αυτή τη φορά, είναι ότι η ανάγκη να’χει τον Cama φρέσκο ​​για το Μόναχο του ανοίγει διάπλατα την πόρτα. Θα’ναι η ευκαιρία του να αξιωθεί. Ο Mendy κοιτάει το Μόναχο.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.