News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Σαουδική Αραβία χτυπά την πόρτα του Joselu

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Ο λευκός σύλλογος πρέπει ακόμα να πάρει μια απόφαση για τον επιθετικό που είναι δανεικός στη Ρεάλ Μαδρίτης για τον οποίο υπάρχει μια οψιόν αγοράς 1,5 εκατομμυρίου ευρώ.


Η Σαουδική Αραβία στην πόρτα του Joselu. Η περισσότερο από αξιοσημείωτη σεζόν που κάνει στη Ρεάλ Μαδρίτης τον έχει κάνει αντικείμενο πόθου για πολλούς και το σαουδαραβικό ποδόσφαιρο δεν αποτελεί εξαίρεση. Το να’ναι σταθερός στην εθνική Ισπανίας και τα 42 παιχνίδια και 13 γκολ αυτή τη σεζόν, δεν είναι εφικτό για οποιονδήποτε κι ο επιθετικός το’χει καταφέρει. Ίσως το άξιζε πολύ νωρίτερα, αλλά έχει καταφέρει να εκμεταλλευτεί όσο λίγοι τη μεγάλη ευκαιρία που του’χει δώσει το ποδόσφαιρο όταν ίσως το περίμενε λιγότερο.

Μια αιφνιδιαστική άφιξη που έχει κερδίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Χοσέλου Μάτο έφτασε αιφνιδιαστικά στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ήταν ένας παλιός γνώριμος, αλλά η αλήθεια είναι ότι λίγοι περίμεναν την επιστροφή του επιθετικού. Η αγορά το ενθάρρυνε και πρέπει να πούμε ότι αν υπάρχει κάποιος που έχει καταφέρει να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία του, αυτός δεν είναι άλλος απ’τον φορ που πέρασε απ’τη madridista cantera. Εννέα μήνες αργότερα, ο Joselu έχει κερδίσει την εκτίμηση όλων, ειδικά αυτή των αντιπάλων. Αυτή των φίλων και των συμπαικτών την είχε κερδίσει εδώ και πολύ καιρό.

Ο δανεισμός στη Ρεάλ Μαδρίτης φτάνει στο τέλος του. Ο Carlo Ancelotti έχει ξεκάθαρο ότι είναι ένας παίκτης που του αρέσει (έχει χάσει μόνο τρία παιχνίδια όλη τη σεζόν). Ο Ιταλός τεχνικός τον εκτιμά και θα’ταν χαρούμενος αν τον έχει δίπλα του την επόμενη σεζόν. Οι λευκοί ηγέτες σκέφτονται αν θα ενεργοποιήσουν τη ρήτρα αγοράς του 1,5 εκ. ευρώ, όχι λόγω του κόστους αλλά λόγω της βέβαιης άφιξης του Έντρικ και της περισσότερο από πιθανής του Μπαπέ.

Πλήθος στην επίθεση

Ο Χοσέλου είναι χαρούμενος στη Μαδρίτη. Οι προσδοκίες έχουν ξεπεραστεί τελείως. Οι ηγέτες, οι τεχνικοί και, ιδιαίτερα, οι οπαδοί είναι ενθουσιασμένοι με την παρουσία του. Αποδεδειγμένος και δηλωμένος madridista, θα υπέγραφε την παραμονή με κλειστά μάτια, αλλά πριν απ’αυτό έρχεται η ώρα της συλλογής πληροφορίας, της συζήτησης και της απόφασης αφού συνεννοηθεί με την οικογένεια.

Το αθλητικό πανόραμα περιπλέκεται όπως λέγαμε λόγω της έλευσης αρκετών παικτών για την επιθετική γραμμή, αλλά σίγουρα αν μείνει θα’χει λεπτά. Ο Αντσελότι τον εμπιστεύεται και δίνει κάποια διαφορετικά στοιχεία σε σχέση με οποιονδήποτε απ’τους άλλους επιθετικούς που μπορεί να είναι στο ρόστερ την επόμενη σεζόν.

Ο φορ έχει ακόμα μια σεζόν με συμβόλαιο σε ισχύ με την Εσπανιόλ. Η ρήτρα αγοράς για τη Ρεάλ Μαδρίτης έχει κλείσει, άλλο πράμα θα’ταν η εμφάνιση τρίτων όπως αυτή του σαουδαραβικού ποδόσφαιρου, που το καλοκαίρι πρόκειται να επιστρέψει στη μάχη για να πάρει σημαντικούς παίκτες απ’το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο κι ένας απ’αυτούς είναι ο Χοσέλου Μάτο.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.