News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ciudad Deportiva Florentino Pérez

Παρασκευή 4 Αυγούστου 2023

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Η πρόταση ενός γκρουπ προέδρων συνδέσμων θα παρουσιαστεί επίσημα στην επόμενη Συνέλευση


Ο madridismo κινείται. Μια ομάδα προέδρων συνδέσμων της Ρεάλ Μαδρίτης, με δική τους πρωτοβουλία, συλλέγει υπογραφές ανάμεσα στους αντιπροσώπους των μελών, ώστε το Valdebebas να μετονομαστεί σε Ciudad Deportiva Florentino Pérez. Παρά τη δυσκολία των καλοκαιρινών ραντεβού, η πρωτοβουλία έχει μια θετική ανταπόκριση κι αν δεν συμβεί κάτι, η πρωτοβουλία θα μεταφερθεί στην επόμενη Γενική Συνέλευση της Ρεάλ Μαδρίτης για έγκριση.

Το καταστατικό της madridista οντότητας αντικατοπτρίζει ότι οποιαδήποτε κίνηση υπό αυτή την έννοια πρέπει να εγκρίνεται απ’τους αντιπροσώπους της Ρεάλ Μαδρίτης, κάτι που συνέβη ήδη με την «ονομασία» του γηπέδου, περίσταση που δεν έφτασε να συμβεί λόγω της αθέτησης της δέσμευσης από πλευράς του ταμείου που διαχειριζόταν η εταιρεία που μετέφερε την προσφορά.

Όλα δείχνουν ότι η πρόταση, αφού ληφθούν οι απαραίτητες υπογραφές, θα εγκριθεί απ’τους madridistas αντιπροσώπους. Η αλήθεια είναι ότι ο Florentino Pérez και το διοικητικό συμβούλιο έβρισκαν πάντα την υποστήριξη της Συνέλευσης σε όλες τις προτάσεις που υποβλήθηκαν. Η εμπιστοσύνη ανάμεσα στα μέλη είναι απόλυτη και η κίνηση που προέκυψε το καταδεικνύει για άλλη μια φορά.

Διάφορες προηγούμενες πρωτοβουλίες

Μάλιστα, σε προηγούμενες Συνελεύσεις, ορισμένα μέλη, μεμονωμένα, είχαν ξεκινήσει πρωτοβουλίες για να αναγνωρίσουν τα εύσημα του Florentino Pérez δίνοντας το όνομά του σε κάποια απ’τις εγκαταστάσεις του συλλόγου, αλλά αυτή τη φορά έχουν καταφύγει στον τρόπο που καθορίζει το καταστατικό, οπότε το μέτρο μπορεί να εγκριθεί στην επόμενη Συνέλευση.

Με τον Σαντιάγο Μπερναμπέου να δίνει το όνομά του στο γήπεδο, του οποίου η ανακαίνιση θα εγκαινιαστεί στα τέλη του 2023, και τον Ντι Στέφανο να βάζει το όνομά του στο γήπεδο όπου παίζει η Καστίγια, η σειρά θα είναι για τον Φλορεντίνο Πέρεθ με το Valdebebas, αν το θέλουν οι λευκοί αντιπρόσωποι.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.