News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Bono γίνεται το φαβορί για την αντικατάσταση του Courtois

Πέμπτη 10 Αυγούστου 2023

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Ο Μαροκινός τοποθετείται στην pole position για να πάρει τη θέση του madridista τερματοφύλακα


Ο τραυματισμός του Τιμπό Κουρτουά το μεσημέρι της Πέμπτης, ο οποίος προέκυψε ως αποτέλεσμα μιας παράξενης κίνησης στο αριστερό του γόνατο σε μια ακόμη φάση της προπόνησης στο Valdebebas, συγκλόνισε τον madridismo, ξεκινώντας απ’τους παίκτες, συνεχίζοντας με τους προπονητές και τελειώνοντας με κάποιους οπαδούς που δεν το πίστευαν. Οι ηγέτες παρέμειναν ψύχραιμοι κι όταν επιβεβαιώθηκε ο τραυματισμός, άρχισαν να ψάχνουν για αντικαταστάτη του Βέλγου και το φαβορί, αφού άκουσαν κι ανέλυσαν πολλές επιλογές, είναι ο Γιασίν Μπόνο. Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης ήταν πολύ κοντά στο να δεχτεί μια πρόταση απ’το σαουδαραβικό ποδόσφαιρο, αλλά η επιχείρηση έχει σταματήσει μπροστά στην εμφάνιση της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Μπόνο (32 ετών) γοητεύεται απ’την ιδέα να φορέσει τα λευκά και το έχει κάνει γνωστό στους sevillistas ηγέτες.

Όπως λέγαμε, ο Bono δεν είναι το μόνο όνομα που έχει εμφανιστεί, αφού στο τραπέζι του Valdebebas έχουν ακουστεί προτάσεις όπως αυτές των David de Gea, Kepa Arrizabalaga, Lloris ή Keylor Navas. Η ιδέα απ’την αρχή ήταν ξεκάθαρη: να αναζητήσουν μια επιχείρηση, χωρίς μια υπερβολική οικονομική δαπάνη. Η πρώτη ιδέα ήταν ακόμη και να βρεθεί ένας δανεικός, αλλά μόλις προέκυψε η επιλογή του sevillista τερματοφύλακα, τα φώτα στράφηκαν στον Μαροκινό.

Η Σεβίλλη, ανοιχτή σε πώληση

Ο hispalense σύλλογος πρέπει να πραγματοποιήσει κάποια πώληση για να προσπαθήσει να ομαλοποιήσει την οικονομική του κατάσταση, προκειμένου να μπορέσει να ενσωματώσει περισσότερους παίκτες για τις πολλές προκλήσεις που υπάρχουν μπροστά για την ομάδα του Mendilibar. Το πρόβλημα είναι ότι η Σεβίλλη έψαχνε για μια πώληση με την οποία θα βελτιώσει αυτόν τον λογαριασμό και η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει έναν δανεισμό.


Στη Σεβίλλη γινόταν λόγος για μια επιχείρηση κοντά στα 20 εκ. ευρώ, μακριά απ’τα 50 που εμφανίζονται στη ρήτρα. Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν σχεδίαζε να κάνει αυτή τη δαπάνη, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι η κατάσταση μετά τη ρήξη χιαστού του γόνατου του Κουρτουά καλεί μια τέτοια κίνηση. Ο λευκός σύλλογος προτιμά έναν δανεισμό και είναι το σημείο στο οποίο βρίσκονται αυτή τη στιγμή οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο οντότητες.

Ο Μπόνο είναι της αρεσκείας του Αντσελότι, όπως είναι επίσης κι ο Κέπα, ο οποίος είναι κοντά στο κλείσιμο ενός δανεισμού στη Μπάγερν. Η εμφάνιση της Ρεάλ Μαδρίτης στην αγορά των τερματοφυλάκων έχει παραλύσει διάφορες επιχειρήσεις και πολλοί απ’τους εμπλεκόμενους περιμένουν την τελική απόφαση της ομάδας της Μαδρίτης, αλλά η αλήθεια είναι ότι το φαβορί μετά τον πρωινό σεισμό δεν είναι άλλο απ’τον Μπόνο.

Σου αρέσει ο Μπόνο για να αντικαταστήσει τον Κουρτουά; Ναι, μου φαίνεται ότι είναι ένας τερματοφύλακας εγγυήσεων· Όχι, προτιμώ άλλες επιλογές όπως ο Kepa ή ο De Gea.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.