News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Μαδρίτη είναι «έκπληκτη» με τις πληροφορίες για τον Mbappé

Σάββατο 29 Ιουλίου 2023

Του Joaquín Maroto

Η χιονοστιβάδα ειδήσεων γύρω απ’τη Μαδρίτη και τον Μπαπέ προκαλεί έκπληξη στον σύλλογο. Επιμένουν ότι δεν έχει υπάρξει διαπραγμάτευση με την PSG, κι ούτε πρόκειται να υπάρξει.


Η Ρεάλ Μαδρίτης παρακολουθεί με αμηχανία την κατεύθυνση που έχει πάρει η «Υπόθεση Μπαπέ» και τις φήμες που υπάρχουν γύρω απ’την πιθανή υπογραφή του. Μέσα στο λευκό κλαμπ είναι «έκπληκτοι» με τη χιονοστιβάδα των πληροφοριών που δίνονται καθημερινά και υποστηρίζουν ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει γι' αυτό. Επιμένουν εμφατικά ότι δεν έχει υπάρξει κάποια διαπραγμάτευση με την PSG κι ούτε πρόκειται να υπάρξει και διατηρούν την πεποίθηση ότι ο Μπαπέ θα ολοκληρώσει το συμβόλαιό του με τον παριζιάνικο σύλλογο, που λήγει στις 30 Ιουνίου του 2024.

Στη Μαδρίτη, με αυτόν τον τρόπο, προκαλούν έκπληξη όλα όσα συζητούνται για μια πιθανή επιχείρηση που δεν έχει ξεκινήσει σε καμία περίπτωση. Αποκλείεται επίσης η χρήση οποιουδήποτε ενδιάμεσου στις διαπραγματεύσεις, μεταξύ άλλων λόγων, γιατί ούτε καν εξετάζουν να τις ξεκινήσουν αυτή τη στιγμή. Ομοίως, διαβεβαιώνουν ότι η τιμή στην οποία θα κοστολογήσει η PSG τον Mbappé είναι άγνωστη. Η Μαδρίτη δεν έχει εξετάσει το ενδεχόμενο αξιολόγησης των οικονομικών ποσών της μεταγραφής αυτή τη στιγμή.

Μπροστά σ’αυτό το σενάριο, οι προβλέψεις για μια γρήγορη έκβαση της πιθανής αποχώρησης του Μπαπέ απ’την PSG δεν συνάδουν με την πραγματικότητα, σύμφωνα με όσα λένε απ’την οντότητα του Bernabéu. Η πιθανή άφιξή του στη Μαδρίτη είναι ακόμα σε αναμονή και δεν έχει υπάρξει καμία κίνηση ούτε θα υπάρξει για να ξεμπλοκάρει μια μεταγραφή που ο λευκός σύλλογος δεν βιάζεται να κάνει.

Το σχέδιο: 2024

Η θέση της Ρεάλ Μαδρίτης για τον Μπαπέ παραμένει ακλόνητη. Ο στόχος είναι να’ρθει το 2024 χωρίς να πληρώσει καμία μεταγραφή και να μην χρειαστεί να κάνει τώρα μια σημαντική οικονομική δαπάνη, η οποία θα μπορούσε να φτάσει συνολικά τα 400 εκατομμύρια ευρώ. Η Μαδρίτη έχει μια θέση ισχύος σε σχέση με την PSG, η οποία πρέπει να βρει μια διέξοδο στη σαπουνόπερα, αφού ο Μπαπέ δείχνει αποφασισμένος, αν δεν υπάρξει πρόοδος, να ολοκληρώσει το συμβόλαιό του και να φύγει απ’την Παρί χωρίς να μεσολαβήσει καμία μεταγραφή το 2024.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.