News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Joselu και τίποτα άλλο... προς το παρόν

Τρίτη 20 Ιουνίου 2023

Του Pablo Polo

Η Μαδρίτη παρουσιάζει σήμερα αυτόν που μπορεί να είναι ο μοναδικός καθαρός φορ αν τελικά ο σύλλογος δεν υπογράψει τον Μπαπέ αυτό το καλοκαίρι και απορρίψει τον Κέιν.


Η Ρεάλ Μαδρίτης επισημοποίησε χθες την υπογραφή του Joselu και σήμερα θα παρουσιαστεί στο Valdebebas. Είναι η επιστροφή ενός canterano που αρχικά έρχεται για να καταλάβει τη θέση που άφησε ο Mariano Díaz. Αυτό που μένει να διευκρινιστεί τώρα είναι αν θα είναι η τελευταία υπογραφή που θα περάσει από την αίθουσα Τύπου ή θα υπάρξουν περισσότερες. Υπάρχει αρκετός χρόνος, αλλά όλα δείχνουν ότι θα μπορούσε να είναι η τελευταία ενίσχυση. Αυτό θα σήμαινε ότι παρά τις αποχωρήσεις των Μπενζεμά, πρώτου σκόρερ της ομάδας μετά την αποχώρηση του Κριστιάνο και τελευταίου νικητή της Χρυσής Μπάλας, και Ασένσιο, ο σύλλογος είναι βέβαιος ότι είναι αρκετό πυροβολικό για να αντιμετωπίσει τη σεζόν. Ο Αζάρ είναι η άλλη αποχώρηση στην επίθεση αλλά δεν έμπαινε στα πλάνα.

Με αυτόν τον τρόπο, ο Κάρλο Αντσελότι θα μπορεί να υπολογίζει σε έναν νέο αναπληρωματικό επιθετικό που θα προστεθεί στους Βινίσιους, Ροντρίγκο, Μπραίμ και Βαλβέρδε, ο οποίος την περασμένη σεζόν έπαιξε ήδη περισσότερο στην επιθετική τριάδα παρά στη μεσαία γραμμή, οπότε την επόμενη σεζόν είναι ακόμη πιο πιθανό να το κάνει ξανά μπροστά στην έλλειψη παικτών.

Η ιδέα της Μαδρίτης, καταρχήν, είναι να περιμένει τον Mbappé μέχρι να τελειώσει το συμβόλαιό του τον Ιούνιο του 2024 κι έτσι να’ρθει ελεύθερος αφότου ο ίδιος ο επιθετικός έχει ήδη μεταφέρει στην PSG με την επίμαχη επιστολή την επιθυμία του να μην ανανεώσει μέχρι το 2025. Εν ολίγοις, το σχέδιο που εκπόνησε ο Γάλλος θα ταίριαζε γάντι σε αυτό που θέλει ο λευκός σύλλογος, a priori μικρός υποστηρικτής της καταβολής ενός αστρονομικού ποσού στην PSG για μια μεταγραφή, όσο κι αν θέλει ο γαλλικός σύλλογος να τον βάλει στην αγορά και να ακούσει προσφορές.

Καλά νούμερα από τον Joselu

Από την πλευρά του, ο Χοσέλου, γεννημένος στη Στουτγάρδη (Γερμανία) το 1990, φεύγει από την Εσπανιόλ μετά τον υποβιβασμό του barcelonés club στη Segunda División παρά την αξιοσημείωτη σεζόν του επιθετικού, ο οποίος σημείωσε 17 γκολ στο πρωτάθλημα. Τα νούμερα ξεπέρασαν στη Ρεάλ Μαδρίτης τη σεζόν 22-23 μόνο οι Καρίμ Μπενζεμά, Βινίσιους Τζούνιορ και Ροντρίγκο Γκόες.

Ο επιθετικός ξέρει ότι θα πρέπει να παλέψει για μια θέση, αλλά είναι αισιόδοξος και δεν του λείπουν κίνητρα. Εάν η Μαδρίτη δεν πάει για τον Μπαπέ φέτος και αποκλείσει οριστικά τον Κέιν, η πραγματικότητα είναι ότι θα είναι ο μόνος καθαρός φορ και ανταγωνιστής του θα ήταν ο Ροντρίγκο, ο οποίος έχει παίξει ως εννιάρι την περασμένη σεζόν όταν δεν ήταν διαθέσιμος ο Καρίμ και που κατ’ρχήν θα είναι η αναφορά. Το άλλο ψευτοεννιάρι ήταν ο Ασένσιο, αλλά πάει στην PSG.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.