News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Το Globoesporte επιμένει: «Η Βραζιλία έχει κλείσει τον Ancelotti για τον Ιούνιο του 2024»

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023

Του J. Ι. García-Ochoa

Το βραζιλιάνικο ΜΜΕ διαβεβαιώνει ότι η CBF έχει ήδη το ΟΚ του προπονητή και το μεταβατικό μοντέλο, στο οποίο θα συμμετείχε ο Καρλέτο


"Η CBF θεωρεί δεδομένη την υπογραφή του Αντσελότι ως εκλέκτορα της Βραζιλίας. Η ανακοίνωση έχει προγραμματιστεί να γίνει στα τέλη Ιουνίου κι ο νέος προπονητής θα αρχίσει να εργάζεται τον Ιανουάριο ή τον Ιούνιο του 2024". Ήταν ο δημοσιογράφος του Globoesporte, Λουίς Ρομπέρτο, κατά την περιγραφή του αγώνα Βραζιλία-Γουινέα, που έριξε τη βόμβα. Μια είδηση ​​που ίσως στην Ισπανία δεν έπαιξε πολύ, αλλά στη Βραζιλία είναι υψίστης σημασίας. Εκεί θεωρείται δεδομένο ότι ο Carletto θα είναι ο εκλέκτοράς τους και, όπως έχει μπορέσει να μάθει η MARCA, η αισιοδοξία στη CBF είναι μέγιστη. Τον υπολογίζουν.

Το βραζιλιάνικο μέσο ενημέρωσης, επικαλούμενο πηγές της CBF, ανέφερε επίσης ότι οι συνομιλίες ανάμεσα στον πρόεδρο, Ednaldo Rodrigues, και τον προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης έγιναν με φυσικότητα και θετικά και ότι θα υπήρχε ακόμη κι ένα πλάνο μετάβασης μέχρι να αναλάβει οριστικά την ομάδα ο Carletto.

Σήμερα, το βραζιλιάνικο ΜΜΕ δίνει περισσότερες πληροφορίες και διαβεβαιώνει πια ότι η συμφωνία ανάμεσα στη CBF και τον τεχνικό της Μαδρίτης θα είναι για τον μήνα Ιούνιο, αφήνοντας κατά μέρος την επιλογή του Ιανουαρίου. «Όταν τελειώσει η σεζόν, ο Αντσελότι θα γίνει εκλέκτορας της Βραζιλίας», λένε. Αν ίσχυε αυτό κι αν γινόταν η συμφωνία, ο Καρλέτο θα τελείωνε τον χρόνο του στη Μαδρίτη μετά από τρία χρόνια, ανεξάρτητα απ’το τι θα συμβεί στο 24/23. Η MARCA, όπως διαβεβαίωσε την Κυριακή, είναι σε θέση να διαβεβαιώσει ότι στο μυαλό του τεχνικού της Μαδρίτης είναι μόνο η λευκή ομάδα και το να προετοιμάσει τη σεζόν που θα ξεκινήσει τον Ιούλιο.

ΑΝΑΜΟΝΗ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ

Το Globoesporte διευκρινίζει ότι η CBF έχει τα πάντα οργανωμένα κι ότι τις επόμενες μέρες θα ορίσει μια μεταβατική επιτροπή μέχρι να αναλάβει την ομάδα ο Αντσελότι. Η επιτροπή θα αποτελούταν απ’τον Ramón Menezes συν έναν Ευρωπαίο επαγγελματία που θα υποδειχθεί απ’τον Ancelotti. Αυτή η επιτροπή θα αναλάμβανε την ευθύνη της ομάδας για οκτώ παιχνίδια, έξι απ’τα οποία θα’ταν μέρος της προκριματικής φάσης για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026.

Ο Αντσελότι έχει ήδη διαβεβαιώσει πολλές φορές ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θα’ταν ο τελευταίος σύλλογος στην καριέρα του, ενώ είπε ότι το όνειρό του είναι να παρατείνει την παραμονή του στην ισπανική πρωτεύουσα στο μέγιστο. Η αποχώρησή του θα προκαλούσε εντύπωση, χωρίς να δίνει επιλογή σε μια πιθανή ανανέωση με τον λευκό σύλλογο που προφανώς θα εξαρτιόταν απ’τα αποτελέσματα που θα’χε ο προπονητής τη φετινή σεζόν.

Η Βραζιλία, βέβαια, θα’ταν το κερασάκι για τον Καρλέτο, ο οποίος είναι ο προπονητής με τα περισσότερα Champions League κι ο μόνος που έχει κατακτήσει τον τίτλο στα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα. Το να ηγηθεί της μεγαλύτερης εθνικής στο ποδόσφαιρο και να έχει την πιθανότητα να προσθέσει ένα Mundial στο θεαματικό βιογραφικό του θα’ταν ένα άνευ προηγουμένου ορόσημο.


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.