News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Harry Kane, το φαβορί για να αντικαταστήσει τον Benzema

Κυριακή 4 Ιουνίου 2023

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Στο Valdebebas εξετάζουν τη δυνατότητα υπογραφής του αγγλικού παίκτη


Ο Karim Benzema αφήνει την Ρεάλ Μαδρίτης και οι ηγέτες και οι τεχνικοί έχουν ήδη στο μυαλό τους το όνομα του αντικαταστάτη του, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον Harry Kane. Στη madridista οντότητα, η τελική απόφαση του Γάλλου δεν προκαλεί έκπληξη και δούλευαν με τη δυνατότητα να βρουν έναν νέο επιθετικό που να αντικαθιστούσε τον καπετάνιο του λευκού πλοίου κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν.

Η σχολιασμένη άφιξη του Joselu δεν έχει καμία σχέση με την αποχώρηση του Γάλλου. Ο ακόμη φορ της Espanyol έρχεται αντί του Mariano και θα είναι ένα συμπλήρωμα στο επιλεγμένο εννιάρι. Θα ολοκληρώσει το ρόστερ και θα έχει λεπτά, αλλά η ευθύνη του δεν θα είναι του βασικού. Η δουλειά του είναι να παλέψει και να αγωνιστεί για ευκαιρίες και σίγουρα θα τις αξιοποιήσει.

Το όνομα του Harry Kane έχει ήδη βρεθεί σε αρκετές συναντήσεις που συνέβησαν στο Valdebebas τις τελευταίες μέρες. Είναι το φαβορί τόσο του Carlo Ancelotti όσο και της αθλητικής διεύθυνσης. Στον Άγγλο βλέπουν μια άμεση απόδοση και ακόμα τρεις ή τέσσερις σεζόν στην ελίτ.

Η μεγάλη διαφορά με τις προηγούμενες σεζόν σχετικά με τον Άγγλο διεθνή είναι ότι αυτή τη φορά ο Daniel Levy φαίνεται πρόθυμος να καταλήξει σε μια συμφωνία, εφόσον ο προορισμός δεν είναι μια άλλη ομάδα της Premier.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ήδη κάνει τις πρώτες προσεγγίσεις με το περιβάλλον, τόσο με τον παίκτης όσο και με την οντότητα του Λονδίνου. Γνωρίζουν ότι ο Kane ψήνεται για την έναρξη μιας εμπειρίας στη Laliga με την ευκαιρία που του προσφέρει η λευκή ομάδα. Η είδηση ​​ότι ήθελε να συνεχίσει στην Premier, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, καθώς τον παρακινεί ιδιαίτερα το να φορέσει τα λευκά madridista.

Ο Levy δεν είναι ένας απλός διαπραγματευτής όπως έχει ήδη αποδειχθεί με τις περιπτώσεις των Modric και Bale. Επιπλέον, για μεγάλο χρονικό διάστημα η Ρεάλ Μαδρίτης δεν ήθελε να ακούσει τίποτα για την Τότεναμ για τον λόγο αυτό, αλλά τώρα οι συνθήκες έχουν αλλάξει και η πιθανή άφιξη του Kane δεν είναι χίμαιρα.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.