News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Επίσημο: Ο Benzema φεύγει απ’τη Μαδρίτη!

Κυριακή 4 Ιουνίου 2023

 


Ο επιθετικός έχει υπογράψει συμβόλαιο με το Υπουργείο Αθλητισμού της Σαουδικής Αραβίας για να παίξει για δύο σεζόν στην Αλ Ιτιχάντ και να είναι πρεσβευτής για την υποψηφιότητα της Σαουδικής Αραβίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2030. Θα πάρει 200 ​​εκατομμύρια συν μπόνους.

Ο Καρίμ Μπενζεμά (35 ετών) αποχαιρετά τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Γάλλος επιθετικός ενημέρωσε επίσημα τη λευκή ομάδα ότι αποχωρεί από την ομάδα για να πάει στη Σούπερ Λιγκ της Σαουδικής Αραβίας. Θα υπογράψει συμβόλαιο δύο σεζόν συνολικού ύψους 200 εκατομμυρίων ευρώ αφορολόγητο και θα λάβει επίσης μπόνους ως πρεσβευτής για την προσφορά της Σαουδικής Αραβίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2030.

Ο Καρίμ Μπενζεμά γνωστοποίησε στον Φλορεντίνο Πέρεθ την επιθυμία του να φύγει. Δεν είναι μόνο για οικονομικούς λόγους. Η προσωπική και ιδιωτική του κατάσταση τον έχει κάνει να πιστεύει ότι τον βολεύει μια αλλαγή σκηνικού. Έτσι γνωστοποίησε στον πρόεδρο, Florentino Pérez, ο οποίος θεωρεί ότι, εκτός από αυτούς τους προσωπικούς λόγους, δεν μπορεί να αρνηθεί σε έναν σχεδόν 36χρονο παίκτη που έχει δώσει τα πάντα στη Μαδρίτη την ευκαιρία να υπογράψει ένα τελευταίο συμβόλαιο αυτού του μεγέθους. Η Ρεάλ Μαδρίτης ετοίμασε έναν αποχαιρετισμό για τον Μπενζεμά από αυτούς που αφήνουν εποχή. Θα είναι στο Bernabéu, περιτριγυρισμένος από όλα τα τρόπαια που έχει κατακτήσει αυτά τα 14 χρόνια στα λευκά.

Έτσι μπαίνει τέλος στη σχέση του Μπενζεμά με τη Ρεάλ Μαδρίτης μετά από 14 σεζόν, 647 αγώνες και 353 γκολ. Ήρθε στο Bernabéu το 2009 αφού ο ίδιος ο Florentino Pérez ταξίδεψε στη Λυών για να ολοκληρώσει την επιχείρηση και έγινε ο δεύτερος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου, πίσω από τον Cristiano Ronaldo (451 γκολ).

Υποχρεωμένη να ενισχυθει

Η αποχώρηση του Μπενζεμά αναγκάζει τη Μαδρίτη να κάνει κίνηση. Εκτός από την επικείμενη άφιξη του Joselu για να αντικαταστήσει τον Mariano, η λευκή ομάδα πρέπει να φέρει έναν επιθετικό υψηλότερου επιπέδου ως επιθετικό σημείο αναφοράς. Από το προπονητικό επιτελείο προτιμάται ο Χάρι Κέιν (Τότεναμ). Σε αυτό το σημείο, η Ρεάλ Μαδρίτης γνωρίζει ήδη πόσο κοστίζει ο Χάρι Κέιν. Η Τότεναμ τον έχει κοστολογήσει (διαρρέοντας τα νέα στον τοπικό Τύπο του Λονδίνου) στα 100 εκατομμύρια λίρες (115 εκατομμύρια ευρώ). Η Spur οντότητα προτιμά επίσης να πουλήσει τον επιθετικό σε ξένο σύλλογο, όχι να ενισχύσει κάποιον της Premier, και από αυτή την άποψη, η Μπάγερν Μονάχου είναι ο μεγάλος αντίπαλος της Ρεάλ Μαδρίτης, αν και η Γιουνάιτεντ δεν πετάει πετσέτα.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.