News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζεται να κλείσει τον δανεισμό του Joselu για μια σεζόν

Τρίτη 30 Μαΐου 2023

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Θα αναλάμβανε μόνο τον μισθό του επιθετικού της Εσπανιόλ και δεν αποκλείεται η έλευση άλλου '9'


Η Ρεάλ Μαδρίτης πρόκειται να κλείσει τον δανεισμό του Χοσέλου για μία σεζόν. Ο 33χρονος φορ της Εσπανιόλ θα’ρχόταν ως δανεικός χάρη σε μια ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιό του μετά τον υποβιβασμό και η λευκή ομάδα θα έπρεπε μόνο να αναλάβει τον μισθό του παίκτη. Έναν μισθό που με τον ίδιο τρόπο θα γλίτωνε το blanquiazul club, στο οποίο θα επέστρεφε ο επιθετικός το 2024.

Αν επιβεβαιωθεί η έλευση του Χοσέλου, θα είναι η πρώτη προσθήκη των λευκών για την ενίσχυση μιας επίθεσης στην οποία θα υπάρξουν πολλές κινήσεις για την επόμενη σεζόν. Ο Ασένσιο είναι με το ένα πόδι εκτός Μαδρίτης, το συμβόλαιο του Μαριάνο τελειώνει και η κατάσταση του Αζάρ είναι αφόρητη. Αυτό μειώνει την λευκή επίθεση σε τρεις καθαρούς επιθετικούς, τους Μπενζεμά, Βινίσιους και Ροντρίγκο, κάτι που αναγκάζει τη Μαδρίτη να κινηθεί και γρήγορα για να ενισχύσει την λευκή επίθεση.

Δεν θα είναι το τελευταίο '9'

Η άφιξη του Χοσέλου, ο οποίος έχει σκοράρει 17 γκολ σε 38 παιχνίδια με την Εσπανιόλ αυτή τη σεζόν, εμπίπτει σε μια ευκαιρία της αγοράς που θέλει να εκμεταλλευτεί η Μαδρίτη, αφού θα εξασφάλιζε έναν επιθετικό με μηδενικό κόστος περιμένοντας να συνεχίσει να χτενίζει την αγορά και να δει πώς συνεχίζουν να εκτυλίσσονται οι εξελίξεις.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.