News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ελεύθερη οδός για τον Asensio: πιο κοντά στην Aston Villa

Τρίτη 30 Μαΐου 2023

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Ο Έμερι είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του επιθετικού, η αποχώρηση του οποίου μοιάζει οριστική


Ο Ουνάι Έμερι θέλει να έχει τον Μάρκο Ασένσιο στο πρότζεκτ του στην Άστον Βίλα 2023-24, όπως ενημέρωσε η MARCA. Ο προπονητής έχει καταφέρει να ανατρέψει την κατάσταση της ομάδας του, πετυχαίνοντας την έξοδό της στο επόμενη Conference League και προκαλώντας θαυμασμό στην Premier για την επιτυχία που σημείωσε. Τώρα έχει λόγο στις ενισχύσεις της ομάδας κι ένας απ’αυτούς που θέλει δεν είναι άλλος απ’τον madridista παίκτη.

Ο προπονητής έχει αναλάβει αυτοπροσώπως να προσπαθήσει να πείσει έναν Ασένσιο που είναι με το ενάμιση πόδι έξω απ’τη Ρεάλ Μαδρίτης. Το καθεστώς βασικού και η σημασία είναι κάτι που κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί, αλλά ο προπονητής έχει θελήσει να κάνει τον επιθετικό να δει ότι θα έχει βάρος στην ομάδα κι ότι θα’χει όλη του την εμπιστοσύνη ως αφετηρία γι’αυτή που θα’ταν μια νέα εμπειρία μετά από επτά σεζόν στο λευκό κλαμπ.

Ο Ασένσιο δεν έχει πάρει μια οριστική απόφαση για το μέλλον του. Συνεχίζει να μελετά όλες τις προτάσεις που έλαβε. Η Aston Villa του προσφέρει ένα ενδιαφέρον πρότζεκτ και με περιθώρια εξέλιξης, αλλά δύο ανταγωνιστικές βαθμίδες πιο κάτω (Conference League) στην Ευρώπη.

Η Ρεάλ Μαδρίτης, όσο το δυνατόν πιο κοντά στον παίκτη στις συζητήσεις που έγιναν, περίμενε το οk στη δεύτερη πρόταση που παρουσιάστηκε. Τόσο ο σύλλογος όσο κι ο Αντσελότι εκτιμούν τον επιθετικό, αλλά η εγγύηση αυτής της σημασίας που επιδιώκει δεν φαίνεται να μπορεί να την εγγυηθεί η Ρεάλ Μαδρίτης. Η δέσμευση είναι πέρα ​​από κάθε αμφιβολία, όπως αποδεικνύει το γεγονός ότι σε ορισμένα παιχνίδια έπαιξε με μυϊκές ενοχλήσεις.

Οι άλλες επιλογές

Η PSG είναι άλλος ένας απ’τους συλλόγους που φαίνεται να ενδιαφέρεται για τον Ασένσιο, κούρσα στην οποία έχουν προστεθεί η Άρσεναλ και η Μίλαν, ομάδες μιας υψηλότερης βαθμίδας απ’την Άστον Βίλα. Ο Ζόρζε Μέντες είναι ο ατζέντης που του ψάχνει προορισμό, αν και τις τελευταίες συναντήσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης τις έχει κάνει απευθείας ο Ασένσιο. Ο εκπρόσωπος διατηρεί άριστες σχέσεις τόσο με τον ιταλικό σύλλογο (μόλις ανανέωσε τον Λεάο) όσο και με την PSG χάρη στον Λουίς Κάμπος, αθλητικό διευθυντή του παριζιάνικου συλλόγου.

Ο Ασένσιο, αν επιβεβαιώσει το αντίο του, θα’χει την ευκαιρία να αποχαιρετήσει τους οπαδούς του την Κυριακή κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο, αγώνα στον οποίο αν πετύχει ένα γκολ, θα ξεπεράσει το καλύτερό του νούμερο ως madridista, που είναι 12 γκολ.

Πιστεύεις ότι η Άστον Βίλα είναι ένας καλός προορισμός για τον Ασένσιο; Ναι, ξέρει τον Έμερι και εκεί μπορεί να έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο που αναζητά· Όχι, έπρεπε να είχε ανανεώσει με τη Μαδρίτη· Καταλαβαίνω το ότι φεύγει, αλλά του αξίζει ένας υψηλότερος προορισμός: PSG, Arsenal, Milan...

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.