News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Zidane: "Σωματικά στο όριο; Λοιπόν, θα το ανεβάσουμε, η Μαδρίτη δεν έχει όριο"

Δευτέρα 19 Απριλίου 2021

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης δεν έψαξε δικαιολογίες για την ισοπαλία παρά τις πολλές απουσίες με τις οποίες αντιμετώπισε η ομάδα τον αγώνα εναντίον της Χετάφε


Ο Zinedine Zidane μίλησε μετά το κρίσιμο παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον της Χετάφε (0-0), στο οποίο οι madridistas έχασαν δύο βαθμούς στον αγώνα τους για τη LaLiga. Μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση για τους λευκούς λόγω της μάστιγας των απουσιών. Ο Γάλλος τεχνικός μίλησε στα μικρόφωνα του Movistar.

Το οφσάιντ

Δεν χρειάζεται να πω τίποτα, ο διαιτητής είναι εκεί για να αποφασίζει αν είναι οφσάιντ ή όχι. Πρέπει να συγχαρούμε τους παίκτες. Επιθετικά μας έχει λείψει κάτι.

Φυσική κατάσταση

Θα βγούμε απ’αυτήν την κατάσταση. Δεν έχουμε όρια, θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε μέχρι το τέλος της σεζόν. Ψυχολογικά είμαστε καλά. Πρέπει να ξεκουραστούμε καλά και να προχωρήσουμε.

Ένας κερδισμένος βαθμός ή δύο χαμένοι;

Στο τέλος έχουμε πάρει έναν βαθμό. Χάνουμε δύο βαθμούς, γιατί θέλουμε να κερδίζουμε πάντα αλλά η ομάδα έχει αγωνιστεί. Ήταν δύσκολο, ξαφνικά δύο ακόμη απώλειες. Έχει δώσει τα πάντα στο γήπεδο.

Ομάδα στο όριο

Έχουμε δώσει το μέγιστο. Μας έχει λείψει διαύγεια επιθετικά, και αμυντικά πήγαμε πολύ καλά. Μας έχει λείψει κάτι μπροστά. Μια ισοπαλία αλλά συνεχίζουμε να παλεύουμε. Δεν θα τελειώσει εδώ.

Ανησυχείτε για την κούραση;

Όχι, είναι αλήθεια ότι υπάρχουν πολλά πράγματα που συμβαίνουν, αλλά είναι αυτό που υπάρχει. Δεν συμβαίνει μόνο σε μας.

Ο Kroos δεν έπαιξε

Είχε ενοχλήσεις και γι 'αυτό δεν έπαιξε. Έχουμε πολλά παιχνίδια και δεν μπορούμε να κάνουμε ανοησίες. Πρέπει να το διαχειριστούμε αυτό.

Δεν πρέπει να σταματήσετε να παίρνετε βαθμούς

Πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Να κοιτάμε τον εαυτό μας κι όχι τους άλλους. Είναι ένα πολύ δύσκολο, ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Κάθε τρεις μέρες πρέπει να είμαστε πάντα καλά. Πρέπει να πάμε μέχρι θανάτου και η νοοτροπία μας δεν θα αλλάξει.

Οι canteranos

Έχουν πολύ μέλλον, είναι πολύ συμπαγείς, πολύ καλοί παίκτες. Ο Chust έχει κάνει ένα μεγάλο παιχνίδι. Οι canteranos είναι πάντα εκεί κι έχουν μέλλον. Χαίρομαι για όλους τους παίκτες. Η ήττα είναι να τα παρατάς, τα υπόλοιπα είναι ο τρόπος.

Οι canteranos έπαιξαν 90 λεπτά χθες

Επειδή ήταν στην πορεία, ο Mendy κι ο Valverde έπεσαν την τελευταία στιγμή. Ο Antonio Blanco έπαιξε χθες και μπήκε υπέροχα.

 

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.