News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Επίσημο: γεννιέται η ευρωπαϊκή Super League με τις League Real Madrid, Barcelona και Atlético ως συνιδρυτές

Δευτέρα 19 Απριλίου 2021

Δώδεκα ευρωπαϊκοί σύλλογοι εγγράφονται ως ιδρυτές και περιμένουν τρεις ακόμη


Η είδηση που έβγαλε αποκλειστικά το απόγευμα η MARCA είναι πλέον επίσημη. Γεννιέται η ευρωπαϊκή Super League. Η Ρεάλ Μαδρίτης, η Barcelona, η Ατλέτικο, η Μίλαν, η Άρσεναλ, η Τσέλσι, η Ίντερ, η Γιούβε, η Λίβερπουλ, η Μάντσεστερ Σίτι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Τότεναμ εγγράφονται ως ιδρυτικές ομάδες της νέας διοργάνωσης. Ο Florentino Pérez είναι ο πρώτος πρόεδρος της Super League.

-Θα συμμετάσχουν 20 σύλλογοι, οι 15 Ιδρυτικοί Σύλλογοι και άλλες πέντε επιπλέον ομάδες που θα προκρίνονται ετησίως με βάση την απόδοση της προηγούμενης σεζόν.

-Όλοι οι αγώνες θα παίζονται κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, όλοι οι σύλλογοι θα συνεχίσουν να ανταγωνίζονται στα αντίστοιχα εθνικά πρωταθλήματά τους, διατηρώντας έτσι το παραδοσιακό πρόγραμμα που βρίσκεται στο επίκεντρο της ζωής των συλλόγων.

-Η σεζόν θα ξεκινάει τον Αύγουστο με τη συμμετοχή των συλλόγων σε δύο ομίλους των δέκα, οι οποίοι θα παίζουν αγώνες μέσα έξω· οι τρεις πρώτοι από κάθε όμιλο θα προκρίνονται αυτόματα στους προημιτελικούς. Οι ομάδες που τερματίζουν στην τέταρτη και πέμπτη θα παίζουν ένα επιπλέον πλέι-οφ με δύο ματς. Στη συνέχεια, θα παίζονται τα πλέι-οφ των δύο αγώνων ξεκινώντας από τους προημιτελικούς για να φτάνουν στον τελικό, ο οποίος θα γίνεται σε μονό παιχνίδι, στα τέλη του Μαΐου, σε ουδέτερη έδρα.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.