News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Σε αναζήτηση του καλύτερου Bale

Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

Της Patricia Terroba

Μετά τις αποδοκιμασίες του Bernabeu, πλέον είναι με την Ουαλία, μέρος στο οποίο είναι ο αδιαφιλονίκητος ηγέτης


Ο Μπέιλ είναι πλέον με την Ουαλία, απομακρυνόμενος από όλη τη διαμάχη που, μετά το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής εναντίον της Βαλένθια, στο οποίο η απόδοσή του επικρίθηκε. Απομακρυνόμενος επίσης απ’τις κριτικές κι επικεντρωνόμενος στα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018. Ένα καθήκον το οποίο, a priori, φαίνεται περίπλοκο, διότι η εθνική του Γκάρεθ είναι τρίτη στον D όμιλο με οκτώ βαθμούς, τέσσερις λιγότερους από Ιρλανδία και Σερβία. Ως εκ τούτου, είναι αναγκασμένη να κερδίσει κατά της Αυστρίας, αυτό το Σάββατο, και κατά της Μολδαβίας, την επόμενη Τρίτη.

Είναι δύσκολο, αλλά όχι αδύνατο. Πάνω απ 'όλα, λαμβάνοντας υπόψη ότι η Ουαλία υπολογίζει το αστέρι της, τον Gareth Bale. Τον ίδιο που οδήγησε την ομάδα του στο Euro 2016 και τον κύριο υπεύθυνο που η ομάδα της Ουαλίας ήταν μία απ’τις αισθήσεις, φτάνοντας στα ημιτελικά. Αλλά χρειάζονται τον καλύτερο Bale. Έναν Γκάρεθ που στη συγκέντρωση της χώρας του είναι διαφορετικός. Χαμογελάει, είναι ευτυχισμένος και γνωρίζει το ρόλο του του ηγέτη. Αυτόν που στερείται η Ρεάλ Μαδρίτης.

Η έναρξή του στην φετινή σεζόν στην λευκή ομάδα έχει εγείρει κάθε είδους κριτική σχετικά με την απόδοσή του. Ακόμη, το Bernabeu τον αποδοκίμασε στην τελευταία αγωνιστική. Η πραγματικότητα είναι ότι για τον Zidane είναι ένα απ’τα βασικά κομμάτια της Μαδρίτης. Τόσο, που έχει συμμετάσχει σε τέσσερις απ’τους πέντε επίσημους αγώνες των λευκών αυτή τη σεζόν.


Στο Supercopa της Ευρώπης έδωσε την ασίστ στον Isco για να σκοράρει το δεύτερο. Στη συνέχεια, μέχρι την πρώτη αγωνιστική της Liga δεν φάνηκε. Στο Riazor, εγκαινίασε τον λευκό λογαριασμό στην εγχώρια διοργάνωση κι έδωσε την πάσα για το γκολ του Kroos στο τρίτο. Μια εντελώς διαφορετική εκδοχή απ’αυτήν του Bernabeu ενάντια στη Βαλένθια, όπου ο Μπέιλ ήταν εξαφανισμένος. Και μια εκδοχή που τόσο η Ουαλία όσο και η Μαδρίτη ελπίζουν να επανακτήσουν.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.