News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Mendy ανανεώνει τη Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2027

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Το συμβόλαιο του Γάλλου έληγε το επόμενο καλοκαίρι


Φερλάν Μεντί και Ρεάλ Μαδρίτης ξεκαθάρισαν μια απ’τις μεγάλες αμφιβολίες των τελευταίων μηνών, αφού ο Γάλλος και οι ηγέτες της οντότητας κατέληξαν σε μια συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου του μπακ, το οποίο έληγε στις 30 Ιουνίου του 2025 και το οποίο επεκτείνεται πια για δύο ακόμη σεζόν. Έφτασε το 2019 και αν και δεν ήταν εύκολο, έχει καταφέρει να πείσει τους πάντες.

Ο αμυντικός έχει γίνει μια απ’τις αμυντικές αναφορές της σημερινής Ρεάλ Μαδρίτης. Εκτιμώμενος απ’τους συμπαίκτες και τους προπονητές του ως ένας σπουδαίος αμυντικός κι ακόμη κι ως ο καλύτερος στον κόσμο, όπως έφτασε να πει ο Ancelotti, ο χρόνος και το ποδόσφαιρό του έχουν φέρει επίσης την ίδια εκτίμηση απ’τους λευκούς οπαδούς, οι οποίοι απ’το να αμφισβητούν την απόδοσή του έχουν πάει στο να αναπνέουν ήρεμα όταν ένας επιθετικός πλησιάζει την περιοχή τους.

Η συμφωνία έχει διαμορφωθεί καθ’όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Η MARCA ανακοίνωσε ήδη εν μέσω του Euro ότι στο Valdebebas έβλεπαν τον Mendy να αποδέχεται την πρόταση που του είχε τεθεί στο τραπέζι. Έτσι έγινε και τις επόμενες μέρες θα επισημοποιηθεί η προαναφερθείσα επέκταση του συμβολαίου ενός παίκτη που ο madridista προπονητής θεωρεί απαραίτητο για την ιδέα του για το ποδόσφαιρο και για την επίτευξη της απαραίτητης αμυντικής ισορροπίας σε μια τόσο επιθετική ομάδα. Περίσταση που φάνηκε στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, προκαλώντας το οφσάιντ, όταν βρισκόταν μόνος του απέναντι σε τρεις επιθετικούς της donostiarra ομάδας. Τέλεια ανάγνωση του παιχνιδιού και εγχειρίδιο για το πώς πρέπει να ενεργεί ένας αμυντικός.

Επιπλέον, ο Αντσελότι έφυγε για διακοπές μεταφέροντας μόνο μία επιθυμία στους ηγέτες, η οποία θεωρούταν απαραίτητη και δεν ήταν άλλη απ’την παραμονή του Γάλλου. Πριν από μήνες γινόταν λόγος για μια πιθανή αποχώρηση κι ο Ιταλός μετέφερε την ανησυχία στον σύλλογο για την απαραίτητη παραμονή του μπακ.


Ένας παίκτης κλειδί

Στο περσινό Champions League, ο Γάλλος βίωσε τη μέγιστη έκφρασή του ως παίκτης της ελίτ. Κανείς δεν μπόρεσε να τον περάσει όταν ο αντίπαλος έφτανε στην επικίνδυνη ζώνη και καθιερώθηκε ως ένας σημαντικός ποδοσφαιριστής μέσα σε μια ενδεκάδα γεμάτη αστέρα.

Τους τελευταίους μήνες έχει γίνει πολύς λόγος για το μέλλον του Αλφόνσο Ντέιβις ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, μια συγκυρία που είχε σαφώς αντίκτυπο στο μέλλον του Μεντί. Ανά πάσα στιγμή ο σύλλογος τον καθησύχασε και του μετέφερε εμπιστοσύνη, κάτι που έχει αποδειχθεί με τη μη άφιξη, προς το παρόν, του Καναδού.

Με την ανανέωση του Mendy, χρειάζεται να υπογράψει τον Davies η Μαδρίτη; Ναι· Όχι.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.