News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Επίσημο: Lunin... Μέχρι το 2030!

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024

Του Sergio López de Vicente

Σύλλογος και παίκτης επεκτείνουν ακόμη περισσότερο τη συμφωνία την τελευταία στιγμή: έξι χρόνια και με αύξηση μισθού. Κλείνουν την πόρτα στην ελεύθερη αποχώρηση. Βλέπει τον εαυτό του ικανό να ανταγωνιστεί τον Κουρτουά.


Είναι πλέον επίσημο: Ο Λούνιν ανανεώνει με τη Ρεάλ Μαδρίτης... Μέχρι το 2030! Το συμβόλαιό του τελείωνε το επόμενο καλοκαίρι και οι δρόμοι έδειχναν μια έξοδο με μηδενικό κόστος, αλλά όλα έκαναν στροφή 180º τις τελευταίες μέρες. Ο παίκτης, τον οποίο απ’τον Απρίλιο συμβουλεύει ο Ζόρζε Μέντες, μετέφερε ότι αισθάνεται αρκετά δυνατός για να ανταγωνιστεί με τον Κουρτουά. Χτύπημα στο στήθος και στο τραπέζι. Ήθελε να μείνει, ακόμα κι αν δεν του εγγυήθηκαν λεπτά. Το θέμα έκλεισε την Τετάρτη (μέχρι το 2028), αλλά τις τελευταίες ώρες επεκτάθηκε λίγο παραπάνω: στο τέλος, 6 χρόνια και μια ελαφρά αύξηση μισθού. Η υπογραφή είναι ήδη γεγονός. Μένει μέχρι το 2030.

Η υπογραφή αλλάζει εντελώς τη διαδρομή, αν κι όχι το πανόραμα. Γιατί ο Αντσελότι έχει ξεκάθαρο ότι όσο ο Κουρτουά είναι διαθέσιμος, είναι ακλόνητος. Έχει επιστρέψει στα ίδια επίπεδα όπως πριν απ’τον τραυματισμό (94% αποκρούσεις) κι έχοντας παραιτηθεί απ’το Βέλγιο (δεν θα επιστρέψει όσο είναι προπονητής ο Τεντέσκο), εκμεταλλεύεται τις διακοπές για να ξεκουράζεται, κάτι που του επιτρέπει να μην να συσσωρεύει υπερβολική κόπωση. Ο Λούνιν το’χει περίπλοκο και, ωστόσο, μένει. Και για πολύ καιρό.


Ελεύθερος, όχι πια

Θεωρεί ότι μπορεί να αγωνιστεί για τη θέση κι όχι μόνο αυτό, αλλά και να είναι ο βασικός όταν αποφασίσει να φύγει ο Κουρτουά. Κάτι που ακόμα ούτε καν εξετάζεται, αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει να συμβεί. Όπως με όλους. Ο Τιμπό μόλις έκλεισε τα 32 και το συμβόλαιό του λήγει το 2026. Από εκεί και πέρα ​​ ο καθένας ας κάνει τις διαγνώσεις του. Η ανανέωση του Lunin, σε κάθε περίπτωση, δεν κλείνει την πόρτα σε μια έξοδο τα επόμενα καλοκαίρια: σημαίνει απλώς ότι, αν συμβεί, δεν θα είναι πλέον δωρεάν. Όποιος τον θέλει θα πρέπει επίσης να περάσει κι απ’τα γραφεία του Chamartín.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.