News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ένα βήμα μακριά απ’την Arabia ο Joselu

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024

Του Joaquín Maroto

Ο παίκτης δεν έχει απαντήσει στην πρόταση για να μείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης κι ο σύλλογος υποπτεύεται την αποχώρησή του. Θα ήταν αποκλειστική απόφαση του ποδοσφαιριστή.


Η Ρεάλ Μαδρίτης υποπτεύεται ότι ο Χοσέλου φεύγει στη Σαουδική Αραβία. Πριν από λίγες βδομάδες του δόθηκε η σταθερή επιλογή να συνεχίσει στο Chamartín, είτε μέσω φιλικής συμφωνίας με την Espanyol (ήταν η προτεραιότητα) είτε μέσω της πληρωμής της οψιόν αγοράς του (μόνο 1,5 εκατομμύριο). Η απόφαση πάρθηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης. Όμως οι μέρες έχουν περάσει και δεν έχει δοθεί απάντηση. Τίποτα, σιωπή. Οι υποψίες εντός του συλλόγου έχουν αυξηθεί και πιστεύεται ότι θα φύγει στη Σαουδική Αραβία.

Ο ποδοσφαιριστής φέρεται να’χει λάβει μια τεράστια προσφορά και στα 34 του θα’βλεπε με καλό μάτι την ευκαιρία να φύγει. Αν κι αυτό σημαίνει ότι δεν θα συνεχίσει στο Bernabéu, όπου έχει γίνει είδωλο. Χωρίς να’ναι βασικός, αυτή τη σεζόν είχε πετύχει 18 γκολ, όντας ο τρίτος σκόρερ της ομάδας, πίσω μόνο απ’τους Βινίσιους (24) και Μπέλιγχαμ (23). Και μπροστά απ’τον Ροντρίγκο (17). Ο φορ είναι ένα βήμα μακριά απ’το να φύγει απ’την Ισπανία και να παίξει στην Αραβία.


Παράξενη σιωπή

Κι όλα θα’ταν αποκλειστική απόφαση του ποδοσφαιριστή. Όπως ειπώθηκε, η Ρεάλ Μαδρίτης είχε αποφασίσει να αφήσει χώρο στην Εσπανιόλ, αφού διακυβευόταν η άνοδος στην Primera και, μόλις τελείωσε τα πλέι οφ, να ξεκινούσε την επιχείρηση. Σχέδιο Α: επίτευξη συμφωνίας (το κλαμπ των παπαγάλων θα μπορούσε να ρίξει την τιμή με αντάλλαγμα για παράδειγμα έναν δανεισμό). Σχέδιο Β: να πληρώσει 1,5 εκατομμύριο (η οψιόν αγοράς του). Αν ο Χοσέλου θέλει να μείνει, θα μείνει. Αυτή ήταν και θα’ναι η θέση μέχρι την τελευταία στιγμή. Αλλά η σιωπή του εξαπέλυσε ένα μουρμουρητό.

Και γίνεται όλο και πιο δυνατό: ο Χοσέλου δεν έχει επικοινωνήσει τίποτα στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά πιστεύεται ότι έχει προχωρημένη συμφωνία με σύλλογο της αραβικής χώρας. Ούτε και στην Εσπανιόλ είναι κάτι γνωστό με βεβαιότητα, όπου έπρεπε να επιστρέψει νόμιμα και είχε συμβόλαιο μέχρι το 2025. Μόνο ο ποδοσφαιριστής ξέρει και, αν φύγει, θα’ναι αποκλειστικά δική του απόφαση.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.