News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Real Madrid σφίγγει τον κλοιό στον Mastantuono και η Barcelona εγκαταλείπει

Παρασκευή 3 Μαΐου 2024

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Ο λευκός σύλλογος βλέπει υπερβολικά τα 45 εκατομμύρια της ρήτρας του παίκτη


Η Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζει να σφίγγει τον κύκλο γύρω απ’τον Φράνκο Μασταντουόνο. Η τελευταία εμφάνιση του αργεντίνικου ποδοσφαίρου βρίσκεται κάτω απ’τα λευκά ραντάρ, όπως αναφέρει αυτή η εφημερίδα τις τελευταίες βδομάδες. Ο μέσος έχει γίνει μια αυθεντική πραγματικότητα παρά το ότι είναι μόλις 16 ετών κι όλοι οι μεγάλοι Ευρωπαίοι έχουν ήδη προσεγγίσει τόσο το περιβάλλον του παίκτη όσο και τους ηγέτες της Ρίβερ Πλέιτ. Ο λευκός σύλλογος έχει το πλεονέκτημα σε μια κούρσα που έχει όλες τις πτυχές ώστε να αποφασιστεί πολύ σύντομα.

Όπως αναφέρει ο αργεντίνικος Τύπος, τις τελευταίες μέρες έχουν πολλαπλασιαστεί οι συναντήσεις, αναδεικνύοντας μία ανάμεσα στους ηγέτες της Ρίβερ Πλέιτ και της Ρεάλ Μαδρίτης. Η madridista οντότητα βλέπει τον Mastantuono ως ένα σίγουρο στοίχημα για το μέλλον, όπως αποδεικνύει με τη συμβολή του, τόσο στο πρωτάθλημα της Αργεντινής (League Cup και Cup) όσο και στο ίδιο το Libertadores. Έχει 11 συμμετοχές και 2 γκολ, αλλά σιγά σιγά συγκεντρώνει σημαντικά λεπτά.

Πριν από ένα μήνα, ο παίκτης κι ο σύλλογος κατέληξαν σε μια συμφωνία για τη βελτίωση του συμβολαίου και τη συμπερίληψη μιας ρήτρας 45 εκατομμυρίων ευρώ. Η κίνηση ήταν στρατηγική και για να αποφευχθεί άλλη μια απόδραση με χαμηλότερο κόστος όπως αυτή του Ετσεβέρι, τον οποίο έχει ήδη υπογράψει η Μάντσεστερ Σίτι. Η διάρκειά του δεν επεκτάθηκε και συμπίπτει με τα 18 χρόνια του παίκτη.

Η Ρεάλ Μαδρίτης βλέπει αυτό το ποσό υπερβολικό, γι' αυτό και προσπαθεί να το μειώσει, ανοίγοντας τον εαυτό της στο ενδεχόμενο να συνεχίσει στη Ρίβερ μέχρι τη σεζόν 25-26. Η Μπαρτσελόνα, η οποία ενδιαφερόταν επίσης για τον παίκτη, έχει εγκαταλείψει τη μάχη, όπως αναφέρει η εφημερίδα Sport. Πολλά χρήματα για την τωρινή κατάσταση του azulgrana club.

Οι Αργεντινοί θεωρούν σίγουρη την αποχώρησή του απ’τη Ρίβερ Πλέιτ, χωρίς να προσδιορίζουν τη στιγμή. Πρέπει να θυμόμαστε ότι ο Mastantuono έχει ιταλικό διαβατήριο κι ότι σε αντίθεση με άλλους παίκτες όπως ο Endrick ή ο Rodrygo, θα μπορούσε να ταξιδέψει στην Ευρώπη πριν ενηλικιωθεί. Δεν θα υπήρχε κανένα εμπόδιο, αν και σ’αυτό το είδος των επιχειρήσεων η Ρεάλ Μαδρίτης παίρνει κάθε δυνατή προφύλαξη.

Ο Mastantuono συνεχίζει να κάνει βήματα στην απόδοσή του και στο μέλλον του. Δεν προσφέρει πλέον αμφιβολίες. Στα 16 του χρόνια φαίνεται να’ναι ήδη ένας ακόμα στην πρώτη ομάδα της Ρίβερ και η ανάπτυξή του δεν φαίνεται να’χει τέλος. Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει μείνει με σταυρωμένα τα χέρια και θα παλέψει για να πετύχει τη μεταγραφή του, αν κι έχουν ξεκάθαρο ότι θα είναι σε χαμηλότερη τιμή απ’αυτά τα 45 εκατομμύρια ευρώ της ρήτρας του.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.