News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Real Madrid έχει ήδη προσφέρει στον Lucas Vázquez να συνεχίσει μια ακόμη σεζόν

Σάββατο 25 Μαΐου 2024

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Πεπεισμένος Madridista. Αφοσιωμένος ποδοσφαιριστής, με ποιοτικά και καθοριστικά λεπτά. Όλα αυτά έχουν οδηγήσει τους λευκούς ηγέτες να του προσφέρουν συμβόλαιο ενός ακόμη χρόνου, το δέκατο στην πρώτη ομάδα.


Λούκας Βάθκεθ και Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκονται κοντά στο κλείσιμο της συμφωνίας για την παραμονή του πλέον μπακ για ακόμη μια σεζόν. Οι ηγέτες του λευκού συλλόγου έχουν μεταφέρει στον ποδοσφαιριστή την επιθυμία, υπογεγραμμένη απ’τον ίδιο τον Κάρλο Αντσελότι, να συνεχίσει ο gallego ντυμένος στα madridista λευκά τουλάχιστον μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2025.

Ο 32χρονος λευκός canterano επέστρεψε στην πρώτη λευκή ομάδα μετά την αναζήτηση που ξεκίνησε ο Ράφα Μπενίτεθ για την ενίσχυση της δεξιάς πτέρυγας. Στη μεταγραφή στην Εσπανιόλ το 2014 έμεινε ανοιχτή μια πόρτα για την επιστροφή του, μια συγκυρία που εκμεταλλεύτηκε ο λευκός σύλλογος απ’τη στιγμή που επέλεξε την επιστροφή του τότε εξτρέμ. Εάν επιτευχθεί μια συμφωνία ανανέωσης, θα φτάσει τις 10 σεζόν ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η σημασία του είναι πέρα ​​από κάθε αμφιβολία και η συνεισφορά του αυξήθηκε όσο προχωρούσαν οι αγώνες, μέχρι που έγινε θεμελιώδες κομμάτι, τόσο στην επιτυχία του πρωταθλήματος όσο και στην παρουσία της λευκής ομάδας στον τελευταίο και καθοριστικό αγώνα του Champions League, που θα πραγματοποιηθεί την 1η Ιουνίου στο Wembley.

Ταυτότητα, δέσμευση και... ποδόσφαιρο

Ο σύλλογος εκτιμά θετικά αυτό που είναι κι αυτό που σημαίνει το να’χει στο ρόστερ έναν παίκτη σαν τον Lucas Vázquez. Εκτός απ’την ταυτότητα, ο αμυντικός έχει δείξει ότι είναι πάντα έτοιμος όταν έχει έρθει η ώρα να παίξει, όντας ικανός να το κάνει σε υψηλό επίπεδο, όπως αποδεικνύουν οι αριθμοί του. Και είναι ότι, όπως ακριβώς συνέβη και πριν από τρία χρόνια, ο Lucas Vázquez το’χει κάνει ξανά και είναι στο χέρι του να συνεχίσει στα λευκά.

Φέτος έχει εμφανιστεί στο γήπεδο σε 36 παιχνίδια, 28 απ’αυτά στη Liga κι άλλα 8 στο Τσάμπιονς Λιγκ. Έχει 3 γκολ και 8 ασίστ. Ο αγώνας με την Αλαβές στις 21 Δεκεμβρίου ήταν σημείο ένα καμπής χάρη στο γκολ που πέτυχε με κεφαλιά στα τελευταία λεπτά του αγώνα, που σήμαινε τη νίκη για τους λευκούς. Η Μπαρτσελόνα και η Βιγιαρεάλ ήταν οι άλλες δύο ομάδες απέναντι στις οποίες σκόραρε.

Επιπλέον, τα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για έναν ποδοσφαιριστή που έχει καταφέρει να προσαρμοστεί τέλεια στον ρόλο του και, μακριά απ’αυτό που συμβαίνει με άλλους παίκτες, η απόδοσή του συνεχίζει να αυξάνεται όσο περνούν τα χρόνια. Εφαρμόζει στην εντέλεια τις εμφανίσεις στην αντίπαλη περιοχή χώρο και πίσω καταφέρνει να αποδίδει σα να’παιζε όλη του τη ζωή στη δεξιά πλευρά.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.