News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Nacho διατηρεί το άγνωστο

Κυριακή 26 Μαΐου 2024

Του Carlos Forjanes

Απ’το να’χε σχεδόν αποφασίσει να φύγει πριν από μερικές βδομάδες, σε μια τεταμένη ηρεμία. Συνεχίζει να συζητείται στο εσωτερικό. Ο αρχηγός θα περιμένει μέχρι να περάσει το Γουέμπλεϊ.


Απ’τους τέσσερις ιστορικούς παίκτες που ολοκληρώνουν το συμβόλαιό τους, ο madridismo εξακολουθεί να μην γνωρίζει, εκτός από μεγάλες εκπλήξεις, μόνο τι θα κάνει ο ένας... αλλά είναι ο αρχηγός, ο Νάτσο. Το Bernabéu απέτισε ένα πολύ συγκινητικό φόρο τιμής στον Κρος στον αποχαιρετισμό του, χειροκρότησε τον Μόντριτς για την παραμονή του και είδε τον Λούκας με την ηρεμία του ότι ο Cafucas θα συνεχίσει το 2024-25. Αλλά ο Nacho είναι ένα άγνωστο, κι όχι ακριβώς ένα μικρό. Όπως και τις τελευταίες βδομάδες της περσινής σεζόν, ο one-club man της Μαδρίτης συζητά σκληρά εσωτερικά και με τους κοντινούς του ανθρώπους. Πριν από λίγες βδομάδες το σώμα του του ζητούσε να βάλει ένα τέλος στο Chamartín και να τελειώσει την καριέρα του μακριά. Όμως οι συνθήκες έχουν αλλάξει...

Ο Νάτσο δίνει προτεραιότητα στις αποφάσεις του στο να ξέρει τι ρόλο θα’χει. Όταν ήταν η πρώτη αλλαγή στο Μόναχο, η διάθεσή του πλησίαζε στο αντίο. Όμως μετά έπαιξε στον ηρωικό επαναληπτικό στο Bernabéu και επιπλέον, συμμετείχε ενεργά στην ανατροπή. Αυτό, μαζί με το να’χει επιτέλους την εικόνα που ονειρευόταν σε όλη του τη ζωή, αυτή της παρουσίασης στη Cibeles ενός τίτλου (της Liga) ως αρχηγός, του’χει δημιουργήσει δεύτερες και τρίτες σκέψεις. Αλλά κόντρα στη Μπέτις, όταν αντικαταστάθηκε απ’τον Militao, έφυγε περπατώντας αργά και κοιτάζοντας όλες τις πλευρές της κερκίδας σα να απολάμβανε τη στιγμή σε περίπτωση που ήταν η τελευταία του φορά στο Bernabéu. Στη συνέχεια έβγαλε μια φωτογραφία με τη σύζυγό του στο χορτάρι στο τέλος του παιχνιδιού, μια κίνηση που θα μπορούσε να υποδηλώνει ότι η αποχώρησή του είναι πιο κοντινή απ’την παραμονή του. Μόνο ο Νάτσο έχει την απάντηση.


Ο σύλλογος κι ο Αντσελότι δεν γνωρίζουν ακόμα την απόφασή του, η οποία θα’ρθει μετά το Γουέμπλεϊ. Αν φύγει, υπάρχουν δύο επιλογές: να εκμεταλλευτεί τη φιέστα για το 15ο για να αποχαιρετήσει τους οπαδούς ή, αν χάσουν στο Λονδίνο, να γίνει μια ad hoc εκδήλωση για να τον τιμήσουν. Σε όλα τα σενάρια το μπαλάκι είναι στον Νάτσο. Αυτός αποφασίζει.


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.