News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Nacho πάει στο MLS

Παρασκευή 3 Μαΐου 2024

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Έχει αποφασίσει να βάλει τέλος στην εποχή του στη Ρεάλ Μαδρίτης και έχει αφήσει πίσω του άλλες προτάσεις με μεγαλύτερο οικονομικό αντίκτυπο.


Ο Νάτσο Φερνάντεζ έχει αποφασίσει να βάλει τέλος στην εποχή του ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης στις 30 Ιουνίου, όπως ενημέρωσε η MARCA. Τίποτα δεν έχει αλλάξει και η επιθυμία του να ξεκινήσει μια νέα περιπέτεια υπερισχύει του τερματισμού και της έναρξης της αθλητικής του καριέρας στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο προορισμός, όπως ενημερώσαμε σε αυτή την εφημερίδα, θα είναι το MLS. Ο αρχηγός της λευκής ομάδας έχει αφήσει πίσω του άλλες προτάσεις με μεγαλύτερο οικονομικό αντίκτυπο και η συνέχειά του στον κόσμο του ποδοσφαίρου αφορά τη Βορειοαμερικανική Λίγκα.

Όπως αναφέραμε ήδη τότε, η ιδέα ωρίμασε καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν και παρόλο που την προηγούμενη χρονιά έφτασε πολύ κοντά στον αποχαιρετισμό, τότε άλλαξε γνώμη και συνέχισε για άλλη μια σεζόν. Τώρα τίποτα δεν τον έκανε να αλλάξει και η μοίρα του θα είναι στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το κίνητρο του να'ναι αρχηγός, κάτι που του ήρθε με το αντίο του Μπενζεμά, το'χει εκπληρώσει με το παραπάνω. Σήκωσε το Σούπερ Καπ, το ίδιο θα κάνει και με τη LaLiga και το όνειρο του Champions League είναι ακόμα ζωντανό.

Η αλλαγή στο Μόναχο

Δεν είχε καμία αμφιβολία σε όλη τη σεζόν. Όταν ξεκίνησε η σεζόν είχε ξεκάθαρο ότι δεν υπήρχαν οι συνθήκες για να συνεχίσει για μια ακόμη σεζόν. Όταν ανέλαβε το καθεστώς βασικού, τίποτα δεν άλλαξε κι αυτό που συνέβη στα τελευταία παιχνίδια του Champions League το επιβεβαίωσε. Η τελική ώθηση για να ξεκαθαρίσει κάθε αμφιβολία, για να το πούμε έτσι, ήρθε με την αλλαγή στο Μόναχο, περίσταση που δεν μπόρεσε να κατανοήσει.

Το επίπεδο δέσμευσής του είναι πέρα ​​από κάθε αμφιβολία και σε καμία περίπτωση δεν θα τα παρατήσει. Επαγγελματίας στο μέγιστο, στο μυαλό του είναι να τα δίνει όλα στις στιγμές που του μένουν ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, έναν σύλλογο που, ακόμα κι αν φύγει, δεν θα είναι ποτέ έξω ή μακριά απ'το μυαλό του.

Η αποχώρησή του δεν είναι θέμα χρημάτων αλλά προσπάθειας άλλων περιστάσεων διαφορετικών από το ποδόσφαιρο. Αν ήταν το πρώτο, θα'χε ήδη υπογράψει σε κάποια ομάδα του σαουδαραβικού πρωταθλήματος, αλλά αυτό δεν ισχύει. Η άλλη πιθανότητα, αυτή του να παίξει στην Ευρώπη, ήταν εκεί, αλλά αυτή τη στιγμή η απόφασή του να ταξιδέψει στο MLS είναι σταθερή.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.