News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Kroos και Modric, εν αναμονή μιας συνάντησης με τον Florentino Pérez

Πέμπτη 9 Μαΐου 2024

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Το συμβόλαιο του Γερμανού και του Κροάτη λήγει τον Ιούνιο κι ο σύλλογος θέλει να καθίσει μαζί τους για να πάρουν μια οριστική απόφαση για το μέλλον τους.


Όλα είναι εν αναμονή μιας επικείμενης συνάντησης ανάμεσα στον Φλορεντίνο Πέρεθ και τους δύο παίκτες που συνεχίζουν να διευρύνουν τον μύθο τους ως ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης. Στο τραπέζι το μέλλον των Τόνι Κρος και Λούκα Μόντριτς, που αντίθετα με όσα ειπώθηκαν, ούτε ο ένας έχει ανανεώσει, ούτε ο άλλος έχει πάψει να’ναι παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης. Η αλήθεια είναι ότι σε αντίθεση μ’αυτό που συνέβη πριν από ένα χρόνο, τον περσινό Μάιο και οι δύο είχαν κλείσει την ανανέωση με τη Ρεάλ Μαδρίτης για μία ακόμη σεζόν. Τώρα δεν συμβαίνει το ίδιο.

Ο λευκός σύλλογος σχεδιάζει τις ομάδες του για τις επόμενες σεζόν απ’τον Μάρτιο και μετά από βδομάδες μελέτης της αγοράς και της απόδοσης της ομάδας. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι αποφάσεις μπορούν να γυρίσουν και ν’αλλάξουν. Την περασμένη άνοιξη, ο Μπενζεμά έδωσε μορφή στην αποχώρησή του και έπρεπε να ληφθούν αποφάσεις που δεν ήταν σ’ένα πρώτο σενάριο, αλλά οι οποίες ο χρόνος έχει δείξει ότι ήταν σωστές, όπως η επιστροφή στον σύλλογο, μια δεκαετία αργότερα, του Χοσέλου.

Ο Κρος κι ο Μόντριτς δεν είναι οι μόνοι παίκτες των οποίων το συμβόλαιο λήγει στις 30 Ιουνίου. Ο Λούκας Βάθκεθ κι ο Νάτσο συμπληρώνουν εκείνη τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που δεν έχουν αποφασίσει ακόμη για το μέλλον τους, τουλάχιστον επίσημα. Οι ηγέτες της Ρεάλ Μαδρίτης αναλύουν αυτό που συμβαίνει και πριν πάρουν μια οριστική απόφαση, προσπαθούν να βρουν αυτή την ισορροπία στις αποφάσεις για την εξεύρεση μιας ισορροπημένης ομάδας, χωρίς όμως να ξεχνούν μελλοντικές επιχειρήσεις.

Με τον Lucas Vázquez κοντά στο να συνεχίσει για άλλη μια σεζόν, ο Nacho φαίνεται αποφασισμένος να φύγει, να αναζητήσει μια εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά οι ποδοσφαιριστές έχουν επίσης αίσθηση και καρδιά κι όταν φτάνει αυτή η περίπλοκη στιγμή του αποχαιρετισμού, μπορεί να προκύψουν αμφιβολίες, το οποίο συνέβη με τον Nacho την περσινή σεζόν, αποφασίζοντας να συνεχίσει μετά τον τελευταίο αγώνα της Liga.

Σε εκείνες τις συναντήσεις του συλλόγου που έγιναν στο Valdebebas, φυσικά έχει γίνει πολύς λόγος για τον Κρος και τον Μόντριτς. Για τη σημασία που έχουν, για το τι αντιπροσωπεύουν και για τον αντίκτυπο που θα μπορούσε να’χει η παραμονή τους. Κατά καιρούς έχει εξεταστεί μια Ρεάλ Μαδρίτης για το 24-25 χωρίς τους δύο λευκούς θρύλους. Μάλιστα, δεν έχουν υπάρξει σημαντικές προσεγγίσεις προς αυτούς τους τελευταίους μήνες.

Η τελική απόφαση δεν θα ληφθεί μέχρι να υπάρξει μια συνάντηση

Αυτό σημαίνει ότι αποκλείεται η παραμονή και των δύο ή του ενός απ’τους δύο; Όχι γιατί μέχρι να γίνει εκείνη η συνάντηση με τον Florentino Pérez, δεν θα υπάρξει μια οριστική απόφαση. Το ίδιο συνέβη την περασμένη σεζόν με τον Μπενζεμά. Σε εκείνη τη συνάντηση, ποδοσφαιριστές και σύλλογος θα παρουσιάσουν ο καθένας τα θετικά και τα αρνητικά της κατάστασης και η απόφαση θα ληφθεί μ’έναν συναινετικό τρόπο, χωρίς ρήξη.

Σε επίπεδο ποδοσφαίρου, ο Κροάτης κι ο Γερμανός έχουν δείξει ότι συνεχίζουν να έχουν την ικανότητα να κρίνουν αγώνες κι αν ήταν στο χέρι του Αντσελότι, θα συνέχιζαν και οι δύο, αναλαμβάνοντας τον ρόλο τους. Για τον Ιταλό, σημαίνει ηρεμία να βλέπει και τους στ’αποδυτήρια.

Ο Κρος έχει αναγνωρίσει δημοσίως ότι δεν έχει λάβει ακόμη μια απόφαση ή τουλάχιστον δεν την έχει κοινοποιήσει. Οι χειρονομίες μετά το παιχνίδι με τη Μπάγερν θα μπορούσαν να κάνουν κάποιον να σκεφτεί ότι θα μπορούσε να’ταν η τελευταία του μεγάλη βραδιά στο Bernabéu. Απ’την άλλη, φαίνεται πως η ιδέα του Μόντριτς να’ναι αδιαφιλονίκητος βασικός, επιδέχεται μια άλλη ανάγνωση, δηλαδή ο Αντσελότι έχει καταφέρει να τον κάνει να νιώθει σημαντικός με τις εμφανίσεις του στο γήπεδο. Η λύση, τις επόμενες μέρες.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.