News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η ιστορία επαναλαμβάνεται κι ο Nacho σκέφτεται την παραμονή του στη Ρεάλ Μαδρίτης

Δευτέρα 8 Απριλίου 2024

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Έχει την εμπιστοσύνη όλων, αλλά ο Νάτσο διστάζει να συνεχίσει στο «σπίτι» του και να τελειώσει την καριέρα του στα λευκά. Πριν από ένα χρόνο είχε αποφασίσει να φύγει, αλλά μετά το τελευταίο παιχνίδι άλλαξε γνώμη


Η ιστορία επαναλαμβάνεται ένα χρόνο μετά. Ο Νάτσο Φερνάντεζ, αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης, σκέφτεται το μέλλον του στη Μαδρίτη. Όπως συνέβη και την περασμένη σεζόν, ο αμυντικός έχει στο τραπέζι τη χειρονομία του συλλόγου που του εξασφαλίζει την παραμονή του εάν το επιθυμεί. Πριν από 12 μήνες και με την Ίντερ να περιμένει την απάντησή του, ο αμυντικός αποφάσισε να συνεχίσει για άλλη μια σεζόν στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος με την Αθλέτικ. Εκείνη ακριβώς ήταν η στιγμή που αποφάσισε να παρατείνει την ήδη μακρά παραμονή του στη madridista οντότητα.

Εκείνη την ώρα το πανόραμα άλλαξε ξαφνικά με το αντίο του Μπενζεμά. Ο Νάτσο γινόταν ο αρχηγός κι αυτό για έναν άνθρωπο του συλλόγου έχει αρκετή αξία για να συνεχίσει και να μπορέσει να κάνει αυτό που έχει ήδη κάνει αυτή τη σεζόν, που είναι να κερδίσει έναν τίτλο φορώντας το περιβραχιόνιο.

Η έναρξη αυτής της σεζόν δεν ήταν πολύ ενθαρρυντική για τον λευκό canterano. Οι Ρούντιγκερ και Αλάμπα ήταν οι βασικοί μέχρι τον τραυματισμό του Αυστριακού. Το πανόραμα άλλαξε κι ο Νάτσο έχει γίνει σταθερός στο κέντρο της άμυνας, με κάποιες περιστασιακές εμφανίσεις του Τσουαμένι. Τώρα έρχονται τα καθοριστικά ματς, αυτά που σηματοδοτούν την τροχιά της ομάδας και, ενίοτε, επίσης και των ίδιων των ποδοσφαιριστών.

Μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν, έχει παίξει 29 παιχνίδια, πλησιάζοντας τα νούμερα των δύο τελευταίων σεζόν, με τον Αντσελότι στον πάγκο, και στις οποίες τελείωσε με 42 και 44 παιχνίδια αντίστοιχα. Δεν μπορεί να ειπωθεί ότι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ιταλού γιατί την είχε πάντα, αλλά είναι αλήθεια ότι η έναρξη της σεζόν δεν ήταν η αναμενόμενη.

One club man

Η χειρονομία του συλλόγου με την οποία του είπαν ότι τον υπολογίζουν ήρθε στη χειρότερη στιγμή της τρέχουσας χρονιάς, ως αποτέλεσμα των δύο αποβολών του, κάτι που ο παίκτης έχει εκτιμήσει μ’έναν παραπάνω από θετικό τρόπο. Επίσης εκείνες τις μέρες ο Αντσελότι τον πλησίασε για να μιλήσει και να τον κάνει να δει ότι η εμπιστοσύνη παραμένει άθικτη.

Σιγά σιγά πλησιάζει το τέλος της σεζόν και η στιγμή της απόφασης. Υπάρχουν αρκετές ομάδες που περιμένουν να δουν τι θα αποφασίσει ένας ποδοσφαιριστής, που ξέρει μόνο πώς να φοράει τη λευκή φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Στο κεφάλι και στην καρδιά του είναι η απόφαση να συνεχίσει ή όχι.

Στο Valdebebas, η πιο γενική άποψη είναι ότι αντιμετωπίζουμε τους τελευταίους μήνες του ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά η δέσμευσή του στον σύλλογο πάει πολύ πιο πέρα και οποιαδήποτε χειρονομία μπορεί να τον οδηγήσει να επαναλάβει αυτό που έκανε την περασμένη σεζόν, δηλαδή να συνεχίσει στον σύλλογο που τον έχει διαμορφώσει και τον έχει φτιάξει ως άνθρωπο κι ως ποδοσφαιριστή. Η απόφαση είναι του Νάτσο και έχει κερδίσει τον σεβασμό. 23 χρόνια ως madridista το αξίζουν.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.