News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Lunin κερδίζει μια ανανέωση με τη Real Madrid που δεν έχει κλείσει ακόμα

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Έχει ξεκαθαρίσει όποια αμφιβολία θα μπορούσε να υπάρχει, αλλά τώρα πρέπει να αξιολογήσει μαζί με τον Ζόρζε Μέντες αν θα συνεχίσει στα λευκά με τη σκιά του Κουρτουά ή αν θα πωληθεί. Το συμβόλαιό του λήγει το 2025


Η ανανέωση του Λούνιν με τη Ρεάλ Μαδρίτης πλησιάζει, αλλά δεν έχει κλείσει σε καμία περίπτωση. Οι ηγέτες του λευκού κλαμπ το’χουν ξεκάθαρο και σκοπεύουν να δέσουν τον τερματοφύλακα μ’ένα μακροχρόνιο συμβόλαιο. Ξέρουν ότι με τον Κουρτουά και τον Ουκρανό το madridista τέρμα θα καλυπτόταν για κάποιο διάστημα χωρίς μεγάλα προβλήματα.

Αυτό που εμφανίζεται στην cantera με επικεφαλής τον Fran González, δίνει πολλή ηρεμία, στον οποίο πρέπει να προσθέσουμε τον επίσης Ουκρανό Illya Voloshyn, ή τους Ισπανούς Lucas Cañizares, Mario de Luis, Álvaro González ή Quetglas. Όλοι τους υποσχόμενοι νέοι που στοχεύουν ψηλά, αλλά που δεν έχουν κάνει ακόμη το βήμα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν σκοπεύει να κάνει καμία κίνηση στο τέρμα το καλοκαίρι. Εμπιστεύεται αυτό που υπάρχει με τον Κουρτουά και τον Λούνιν, συν τη συμβολή της cantera. Όσον αφορά τον Κέπα, δεν υπάρχει το παραμικρό παράπονο για τη δουλειά και την αφοσίωσή του, αλλά ο λευκός σύλλογος δεν διαπραγματεύεται με την Τσέλσι για την παραμονή του.

Ο Andriy Lunin ξεκίνησε τη σεζόν χωρίς καμία προοπτική για το μέλλον στη Ρεάλ Μαδρίτης. Αν στο τέλος της περασμένης σεζόν βρέθηκε κοντά στο να εγκαταλείψει τη madridista πειθαρχία, όλα έδειχναν ότι θα μπορούσε να αντιμετωπίζει την τελευταία σεζόν στα λευκά παρά το ότι έχει συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2025, αλλά ο τερματοφύλακας έχει καταφέρει να περιμένει, να δουλέψει και να κερδίσει αυτή τη δυνατότητα να ανανεώσει, με την απόδοσή του ανάμεσα στα τρία δοκάρια τόσο στη LaLiga όσο και στο Champions League.

Τραυματισμός του Κέπα... και βασικός

Ο τραυματισμός του Κουρτουά άλλαξε την κατάσταση, αλλά η άφιξη του Κέπα έφερε για άλλη μια φορά τον Ουκρανό σ’αυτή τη λεπτή κατάσταση του να γνωρίζει ότι για άλλη μια σεζόν δεν επρόκειτο να’ταν ο βασικός. Κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση όταν φαινόταν ότι την είχε χάσει. Ένας τραυματισμός του Βάσκου τερματοφύλακα τον βοήθησε να παρουσιάσει τα διαπιστευτήρια και να ανατρέψει την κατάσταση. Έπεισε τον Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος αρχικά είχε ξεκάθαρο ότι ο τερματοφύλακάς του επρόκειτο να’ναι ο Κέπα.

Σ’αυτό το πέρασμα του χρόνου, ο Λούνιν άλλαξε ατζέντη, θέτοντας τον εαυτό του στα χέρια του Jorge Mendes, ο οποίος γνωρίζει ήδη το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης να επεκτείνει το συμβόλαιο του νέου πελάτη του. Ο τερματοφύλακας είναι αυτός που έχει τον έλεγχο της κατάστασης αυτή τη στιγμή. Πριν αποφασίσει, πρέπει να σκεφτεί και να αξιολογήσει τι μπορεί να συμβεί όταν επιστρέψει ο Κουρτουά στην καθημερινή του δουλειά με πλήρη δυναμικότητα.

Με μόλις ένα χρόνο να απομένει στο συμβόλαιό του, ο τερματοφύλακας βρίσκεται σε μια πλεονεκτική θέση στη διαπραγμάτευση. Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να εξασφαλίσει την παραμονή του, αλλά ακόμα δεν υπάρχει οριστική απόφαση. Το ερώτημα είναι αν θα ποντάρει στην παραμονή και στο να παλέψει ή αν θα ανοίξει την πόρτα της εξόδου απ’το λευκό κλαμπ.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.