News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Bellingham ταξιδεύει στο San Sebastián

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Του Sergio López de Vicente

Ο Άγγλος που είναι καλύτερα με τη γαστρεντερίτιδα, ζήτησε απ’τον Αντσελότι να ταξιδέψει. Μένει εκτός ο Ροντρίγκο που είχε μπει στη λίστα κι οποίος υποφέρει από γρίπη.


Ο Μπέλιγχαμ θα είναι κόντρα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Απουσίαζε απ’τη χθεσινή προπόνηση λόγω γαστρεντερίτιδας και παρόλο που η παρουσία του στο Μόναχο δεν κινδύνευσε σε καμία στιγμή, η αίσθηση εντός του συλλόγου ήταν ότι δεν θα’χε αναρρώσει για απόψε. Αλλά τελικά ανάρρωσε. Η εξέλιξή του τις τελευταίες ώρες ήταν εξαιρετική, ήταν ο ίδιος ο παίκτης που ζήτησε απ’τον Αντσελότι να ταξιδέψει κι εκείνος δέχτηκε. Βασικός ή όχι, θα’ναι τεχνική απόφαση. 

Αυτός που μένει εκτός είναι ο Ροντρίγκο, απόντας κι αυτός απ’τη χθεσινή προπόνηση αλλά, στην περίπτωσή του, λόγω γρίπης. Ο Βραζιλιάνος μπήκε στην αποστολή αναμένοντας βελτίωση που τελικά δεν ήρθε. Τα γεγονότα έγιναν ανάποδα απ’αυτό που είχαν προγραμματιστεί: ο Τζουντ δεν φαινόταν να προλάβαινε σε αντίθεση με τον Ροντρίγκο. Όμως ο Βραζιλιάνος συνεχίζει να αισθάνεται αδιαθεσία και θα μείνει στη Μαδρίτη αναρρώνοντας.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.