News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Rafa Marín πείθει

Τρίτη 26 Μαρτίου 2024

Του Carlos Forjanes

Η Μαδρίτη του κάνει χώρο για την επόμενη σεζόν. Περνάει αξιοσημείωτα την εξέταση στην Primera ως βασικός στην Αλαβές και η χρηματιστηριακή του αξία έχει μεγαλώσει...


Στη Μαδρίτη μετριέται ο χρόνος για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού, από το 2025, με τον οποίο θα αναγεννηθεί το κέντρο της λευκής άμυνας. Αλλά το καλοκαίρι θα υπάρξει μια πρώτη κίνηση. Ο Ράφα Μαρίν έχει πείσει την οντότητα κατά τη διάρκεια της χρονιάς που είναι δανεικός στην Αλαβές και θα υπάρχει θέση για αυτόν στην πρώτη ομάδα, μαζί με τους Militão, Rüdiger, Alaba και Nacho, εάν ανανεώσει ο αρχηγός. Όπως ανέφερε η AS στις 9 Φεβρουαρίου, ο Ανδαλουσιανός θα είναι μία από τις προσθήκες στην πρώτη ομάδα για την αγωνιστική περίοδο 2024-25. Ο πρώην castillista (21 ετών) θα συνεισφέρει μια πρώτη ένεση νεότητας. Ο Νάτσο, αν συνεχίσει, θα είναι 35 ετών και ο Ρούντιγκερ (31) και ο Αλάμπα (τον Ιούνιο θα είναι 32 ετών) επίσης πάνω από τα τριάντα. Στην περίπτωση του Αυστριακού υπάρχει και η αβεβαιότητα για το πώς θα’χει ξεπεράσει τη ρήξη χιαστού που υπέστη τον Δεκέμβριο.

Αυτή η πρώτη εμπειρία του Ράφα Μαρίν στην κορυφαία κατηγορία, αφότου πήδηξε δύο (πέρυσι έπαιζε στην Primera RFEF), παρατηρείται με ικανοποίηση στη Μαδρίτη. Έχει ξεκινήσει βασικός και έπαιξε ολόκληρο το παιχνίδι στα 16 από τα τελευταία 17 παιχνίδια πρωταθλήματος. Σ’αυτό το διάστημα, η παρουσία του επέτρεψε στην Αλαβές να διατηρήσει κατά μέσο όρο μόνο ένα γκολ παθητικό ανά παιχνίδι. Ένας άθικτος για τον Luis García Plaza κι ας ξέρει ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής που δεν θα συνεχίσει στο Mendizorroza.


Για τη Μαδρίτη, η κίνηση έχει πάει τέλεια. Ένας καλός δείκτης είναι πώς έχει αυξηθεί η αξία του νεαρού canterano στόπερ. Το εξειδικευμένο πόρταλ Transfermarkt στην τελευταία του ενημέρωση διπλασίασε την τιμή του Rafa Marín, από 2,5 εκατομμύρια ευρώ σε 5 εκατομμύρια ευρώ. Μια ανάπτυξη που προβλέφθηκε στη madridista ηγεσία κι αυτός ήταν ο λόγος που επεδίωξαν σθεναρά να ανανεώσει το αγόρι πριν φύγει ως δανεικός. Ένα αναμφισβήτητο σημάδι εμπιστοσύνης.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.