News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Hazard και Asensio επιταχύνουν

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020

Του Tomás Roncero

Συνεχίζουν να συγκεντρώνουν προπονήσεις με την ομάδα και μπορούν να έχουν λεπτά στο Villamarín. Η ενσωμάτωσή τους, θεμελιώδης για την αντιμετώπιση της έλλειψης γκολ.


Μετά την τρομάρα που βίωσαν στ’αποδυτήρια του πρωταθλητή μαθαίνοντας το λανθασμένο θετικό του Odegaard, ο Zidane ήταν σε θέση να προετοιμαστεί ήρεμα και χωρίς άσχημα νέα για το αυριανό μεγάλο παιχνίδι στο Villamarín (10:00 μ.μ.). Περιμένει η ολοκαίνουργια Betis του Pellegrini, ένας παλιός γνώριμος του Bernabéu, που θα πιέσει τους λευκούς έχοντας κάνει το δύο στα δύο στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Μια νέα νίκη θα σήμαινε μια ώθηση για το πρότζεκτ του Χιλιανού.

Ο Ζιντάν, αν και δεν το λέει δημόσια, ανησυχεί για την έλλειψη γκολ και επιθετικότητας της ομάδας του στα τελευταία μέτρα. Γι’αυτό, για τον Γάλλο έχει αποτελέσει μια ανάσα ότι για τη Σεβίλλη ενσωματώνονται τρεις παίκτες της επίθεσης που απουσίασαν απ’το Σαν Σεμπαστιάν λόγω σωματικών προβλημάτων: Hazard, Asensio και Lucas Vázquez. Αυτό θα κάνει τους castillistas Marvin και Arribas, μετά το εκπληκτικό ντεμπούτο τους στο Anoeta, να μείνουν σήμερα εκτός αποστολής, καθώς είναι πια διαθέσιμο όλο το ρόστερ (με εξαίρεση τους τραυματίες Militao και Mariano, που αναρρώνει μετά από χειρουργική επέμβαση αμυγδαλίτιδας).

Η είσοδος του Hazard, ακόμη κι αν σημείωσε μόνο ένα γκολ σε ολόκληρη τη περσινή σεζόν, θα επιτρέψει στον Zidane να ανακτήσει τον παίκτη βιτρίνα του. Οι ενοχλήσεις στον αστράγαλο φαίνεται να’χουν υποχωρήσει και επίσης το υπερβολικό βάρος με το οποίο έφτασε ξανά μετά την καλοκαιρινή διακοπή. Το ερώτημα είναι εάν ο Ζιζού θα τολμήσει να τον βάλει στο Villamarín απ’την αρχή (αυτό έκανε στο Μαδρίτη-Εϊμπάρ, το πρώτο παιχνίδι μετά την αναγκαστική διακοπή απ’την πανδημία) ή αν θα τον αφήσει για το δεύτερο ημίχρονο ως λύση απ’τον πάγκο ανάλογα με το πως πάνε τα πράγματα.

Ο Asensio, στην τρίαινα

Όσο για τον Asensio, είναι ήδη γνωστό ότι ο mallorquín ήταν πριν από ένα χρόνο στην βασική τρίαινα του Zinedine στην επίθεση (Asensio-Benzema-Hazard). Τον Ιούνιο επανεμφανίστηκε επιτέλους μετά από μια δοκιμασία άνω των δέκα μηνών κι έβαλε τη σφραγίδα του με τρία γκολ. Ο Asensio έχει έναν νέο αριθμό, το «11», και το κίνητρό του είναι το μέγιστο για να δείξει ότι μπορεί να είναι ο παικταράς που έμεινε σταματημένος από έναν φρικτό τραυματισμό στο στάδιο της προετοιμασία στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Επίσης έχει ανακάμψει απ’τις ενοχλήσεις του ο Lucas Vázquez, ο παίκτης νούμερο 12 για τον Μαρσεγέζο. Ο gallego γνωρίζει ότι ο προπονητής του τον πιστεύει και γι 'αυτό έχει επιλέξει να μείνει για να εκπληρώσει το έτος της σύμβασής του που του μένει στη Μαδρίτη. Μένει μόνο να μάθουμε πώς θα επηρεάσουν αυτές οι επιστροφές τους Vinicius και Rodrygo, τους βασικούς εξτρέμ στη Reale Arena...



Η σελίδα της στήλης στο facebook:



@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.