News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Σκληρή μάχη για τον Camavinga

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020

Του Marco Ruiz

Η Μαδρίτη, όπως και στην περίπτωση του Mbappé, προβλέπει μια σκληρή μάχη για να πάρει τον Camavinga το 2021: τον θέλουν PSG, Juve και Bayern. 



Με τον Camavinga η Μαδρίτη είναι στην ίδια περίπτωση με τον Mbappé. Έχει κάνει ήδη μια έντονη προσέγγιση με τον παίκτη, αλλά μπροστά στην αδυναμία να γίνει η επιχείρηση αυτό το καλοκαίρι, ο ποδοσφαιριστής δεν έχει μπορέσει να διαβεβαιώσει τη λευκή οντότητα ότι θα είναι διαθέσιμος στη μεταγραφική αγορά του 2021. Ο Camavinga, στα 17 του, είναι ο παίκτης με τη μεγαλύτερη προοπτική στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Βασικός με τη Ρεν κι έχοντας κληθεί απ’τον Deschamps στη Γαλλία, οι μεγάλες ομάδες της Ευρώπης τον βλέπουν ως τον ποδοσφαιριστή του μέλλοντος, όπου εκτός από την τεχνική, θα επικρατήσει η σωματική πτυχή.

Αυτή η εφημερίδα έχει αναφέρει λεπτομερώς όλα τα βήματα που έχουν γίνει σε σχέση με τον μέσο. Ήταν ο Juni Calafat, επικεφαλής scouting της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος καθιέρωσε τις επαφές με τον εκπρόσωπό του, Mousa Sissoko. Από αυτές τις συνομιλίες, η Μαδρίτη είχε στοιχεία ότι η προδιάθεση να υπογράψει ήταν απόλυτη. Αλλά όταν ο παίκτης έμαθε ότι η επιχείρηση θα ήταν αδύνατη αυτό το καλοκαίρι, το μήνυμα που έφτασε στο Μπερναμπέου απ’τον πράκτορα ήταν κατηγορηματικό: «Μας ενδιαφέρει ακόμα, αλλά κι άλλες ομάδες ανώτερου επιπέδου έχουν χτυπήσει επίσης την πόρτα». Απ’ότι έχει μαθευτεί, ουσιαστικά οι PSG, Γιουβέντους και, τέλος, η Μπάγερν.

Η Μαδρίτη θα πρέπει να παλέψει μ’αυτούς τους τρεις γίγαντες το καλοκαίρι του 2021, με το μειονέκτημα, επιπλέον, ότι πρέπει να κάνει μια μεγάλη δαπάνη για τον Mbappé. Υπέρ της, θα έχει την προτίμηση του νεαρού ταλέντου να φορέσει τη φανέλα της Μαδρίτης και τη φιλία που έχει ο Zidane με τον François-Henri Pinault, γιο του μεγιστάνα της Ρεν, ο οποίος είναι παντρεμένος με τη Salma Hayek. Αλλά ο πράκτορας του παίκτη, ο ίδιος με τον Dembelé, συνήθως δίνει προτεραιότητα σε αθλητικά πρότζεκτ έναντι των χρωμάτων των φανελών... Θα είναι ένα δύσκολο καλοκαίρι για τη λευκή οντότητα.

Η AS ανέφερε επίσης ποιος είναι ο οδικός χάρτης της Ρεάλ Μαδρίτης. Σ’αυτόν, εκτός απ’τον Mbappé και τον Camavinga, υπάρχει η απόκτηση του Halaand, αλλά ο Νορβηγός επιθετικός δεν θα μπορέσει να φύγει απ’τη Μπορούσια, κατ 'αρχήν, μέχρι το καλοκαίρι του 2022, που είναι όταν ο Raiola και οι Γερμανοί ηγέτες αποφάσισαν να του ανοίξουν την πόρτα.




Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.