News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο πατέρας του Neymar κι ο Al Khelaifi παρακολούθησαν το παιχνίδι της Βραζιλίας μαζί

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Του Fernando Kallás

Το ενδιαφέρον και οι επαφές με την Ρεάλ Μαδρίτης δεν φαίνεται να’χουν υπονομεύσει τη σχέση μεταξύ του πατέρα του Neymar και της Paris Saint-Germain


Όπως ενημέρωσε σήμερα το UOL και μπόρεσε να επιβεβαιώσει η As, ο Neymar da Silva Santos είδε τη νίκη της Βραζιλίας εναντίον της Σερβίας (0-2) σ’ένα ιδιωτικό μπαλκόνι στο γήπεδο της Σπαρτάκ Μόσχας στο πλάι του πρόεδρου του γαλλικού συλλόγου, Nasser Al Khelaifi, και του δεξιού μπακ Daniel Alves.

Έχοντας επίγνωση της δυσκολίας μιας ενδεχόμενης εξόδου φέτος το καλοκαίρι απ’το γαλλικό σύλλογο, ο πατέρας του παίκτη έχει συσφίξει τις σχέσεις του με τον ηγέτη τις τελευταίες εβδομάδες, ενδιαφερόμενος να συμμετάσχει όσο το δυνατόν περισσότερο στο σχεδιασμό της επόμενης σεζόν. Έχει ξεκάθαρο ότι είναι προς το συμφέρον του να κάνει ό, τι είναι δυνατόν, ώστε η PSG να δώσει την καλύτερη δυνατή δομή και την υποστήριξη στον Neymar για την επόμενη σεζόν, καθώς το αθλητικό πρότζεκτ του κλαμπ περιστρέφεται γύρω από αυτόν. Τον ενδιαφέρει περισσότερο απ’τον καθένα να’χει ο γαλλικός σύλλογος μια ακόμα ισχυρότερη δομή το 2018-19 για να μπορεί να παλέψει για τη χρυσή μπάλα και να διατηρήσει την αξία του στην αγορά.

Όπως δημοσίευσε η As στις 9 Ιουνίου, ο Neymar δεν θα επαναστατήσει εναντίον της Παρί Σεν Ζερμέν και του ιδιοκτήτη της, του Εμίρη του Κατάρ, Tamim bin Hamad Al Thani, για να προκαλέσει την αποχώρησή του από το σύλλογο μπροστά στο ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης. Το να τοποθετηθεί σκληρά και να προσπαθήσει να γίνει η επιχείρηση με το κακό είναι μια επιλογή που δεν περνά από το μυαλό του παίκτη. Κατανοεί ότι θα καταφέρει να φύγει μόνο μέσω διαπραγματεύσεων. Πιθανότατα, την επόμενη σεζόν.

Αν και διατήρησε επαφές στους μήνες και στις εβδομάδες πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο πατέρας του Neymar έχει παραλύσει κάθε διαπραγμάτευση με το ισπανικό club κατά τη διάρκεια του Mundial υπακούοντας στο αίτημα του γιου του, ο οποίος θέλει να’ναι 100% συγκεντρωμένος στο τουρνουά που θεωρεί το σημαντικότερο της ζωής του μέχρι στιγμής.





Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.