News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Liverpool ενδιαφέρεται για τον Asensio

Κυριακή 24 Ιουνίου 2018

Προς το παρόν, ο λευκός σύλλογος δεν έχει λάβει καμία επίσημη προσφορά για τον παίκτη


Ο Marco Asensio είναι ένας απ’τους πιο αξιόλογους παίκτες στην τρέχουσα σκηνή. Η μεγάλη του σεζόν στη Ρεάλ Μαδρίτης, το στιλ του και το παιχνίδι του έχουν προκαλέσει τα τελευταία χρόνια το ενδιαφέρον των μεγάλων της Ευρώπης. Το τελευταίο, αυτό της Λίβερπουλ. Όπως έχει αποκαλύψει η MundoDeportivo, το σύνολο του Klopp θέλει να υπογράψει τον mallorquín για την επόμενη σεζόν.

Ωστόσο, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει λάβει καμία επίσημη προσφορά για τον Ισπανό διεθνή. Σύμφωνα με την προαναφερθείσα εφημερίδα, η αγγλική ομάδα θα ήταν πρόθυμη να πληρώσει μέχρι και 180 εκατομμύρια για τον mallorquín. Μια προσφορά που δεν θα δέχονταν στο Chamartín. Επειδή η Ρεάλ Μαδρίτης, και τώρα ο Julen Lopetegui, δεν έχουν την παραμικρή πρόθεση να απαλλαγούν από έναν παίκτη που προορίζεται να είναι ο επόμενος νικητής της Χρυσής Μπάλας, όπως έχουν παραδεχτεί πολλές προσωπικότητες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου τα τελευταία χρόνια.

Επιπλέον, ο Asensio έχει σύμβαση μέχρι τον Ιούνιο του 2023, οπότε το ενδιαφερόμενο club θα’πρεπε να πληρώσει τη ρήτρα του mallorquín. Μια ρήτρα 700 εκατομμυρίων, πολύ υψηλότερη απ’την υποτιθέμενη προσφορά των 180 εκατομμυρίων της Λίβερπουλ.




Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.