News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Neymar θέλει να παίξει στο πλάι του Cristiano Ronaldo

Σάββατο 5 Μαΐου 2018


Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Το’χει γνωστοποιήσει στους λευκούς απεσταλμένους


Ένα πρόβλημα λιγότερο σε μια επιχείρηση που φαίνεται περίπλοκη και σκληρή και που δείχνει στην καλοκαιρινή σαπουνόπερα. Ο Neymar θέλει να παίξει στο πλάι του Κριστιάνο Ρονάλντο και η είδηση ​​έχει ήδη φτάσει στην ευγενή περιοχή του Santiago Bernabeu, η οποία εξακολουθεί να εργάζεται αργά μπροστά στη δυνατότητα ενσωμάτωσης του Βραζιλιάνου στο ρόστερ της Ρεάλ Μαδρίτης.

Αρχικά ως πιθανή άφιξη του επιθετικού θεωρήθηκε η σεζόν 2019-2020, αλλά τα γεγονότα επισπεύδονται λόγω του προφανούς διαζυγίου και της αποστασιοποίησης μεταξύ Παρί Σεν Ζερμέν κι ενός Neymar ο οποίος έφτασε χθες στο Παρίσι για να βάλει τέλος στην ανάκαμψη στον τραυματισμό που υπέστη στο πέμπτο μετατάρσιο του δεξιού του ποδιού, δηλαδή, πάνω στην ώρα για να φτάσει σε άριστη κατάσταση στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Οι ηγέτες της madridista οντότητας έφτασαν να’χουν αμφιβολίες σχετικά με μια πιθανή συνύπαρξη, αλλά ο πρώην της Barcelona έχει ήδη γνωστοποιήσει ότι του αρέσει η πρόκληση να παίξει στο πλάι του νυν κατόχου της Χρυσής Μπάλας, η οποία θα σήμανε μια ακόμα πρόκληση στην καριέρα του μετά τη συμβίωση χωρίς κάποιο πρόβλημα με τον Leo Messi. Ακόμη, ούτε κι ο Πορτογάλος θα έθετε πρόβλημα να’χει τον Neymar στο πλάι του.

Ο Ρονάλντο, σύμφωνος

Ο CR7 έχει καταλάβει ότι η πιθανή άφιξη του Βραζιλιανού θα’ταν για τη βελτίωση του ανταγωνιστικού επιπέδου του ρόστερ. Όσον αφορά το οικονομικό ζήτημα, βρίσκεται στη διαδικασία εξεύρεσης λύσης. Γίνεται λόγος για βελτίωση της σύμβασης που δεν έχει ακόμη ενσωματωθεί, αλλά πάντα έχοντας τα πόδια στο έδαφος. Κανείς δεν αμφιβάλλει για την απόδοση του Πορτογάλου, κι αναγνωρίζουν επίσης ότι το καθεστώς του ως παίκτης βιτρίνα πρέπει να παραμείνει άθικτο, αλλά χωρίς να ξεχνάνε τις πολλές σεζόν του στο πρώτο ανταγωνιστικό επίπεδο. Το σημείο συμφωνίας είναι κοντά.

Επιστρέφοντας στο προς το παρόν αμοιβαίο ενδιαφέρον να φτάσουν σε μια κατανόηση ανάμεσα σε Neymar και Ρεάλ Μαδρίτης, τα μηνύματα μεταξύ των δύο πλευρών επαναλαμβάνονται. Το αξίωμα στο Bernabéu είναι αυτό της προσοχής και του απόλυτου σεβασμού στην PSG και στους ηγέτες της. Η σχέση μεταξύ των δύο συλλόγων έχει επιδεινωθεί αρκετά μετά από όσα συνέβησαν στο δεύτερο σκέλος των 16 στο Παρίσι, αλλά δεν θέλουν αντιπαραθέσεις και μάχες με τη γαλλική οντότητα και μ’όλα όσα υπάρχουν πίσω απ’την Παρί Σεν Ζερμέν.

Για το λόγο αυτό, τώρα πρέπει να κινηθεί ο πρώην της Barcelona και να κάνει τα βήματα που θεωρεί κατάλληλα για να προκαλέσει την πιθανή αποχώρησή του απ’την Παρί Σεν Ζερμέν. Τουλάχιστον αυτή είναι η ιδέα που έχει μεταφέρει στους λευκούς απεσταλμένους. Χωρίς ρήτρα εξόδου στη σύμβαση, η επιστροφή του στην γαλλική πρωτεύουσα είναι όταν πρέπει να αναλυθεί η στιγμή και να εξεταστεί η δυνατότητα αντιμετώπισης μιας περισσότερο από δαπανηρής επιχείρησης.

Η αλήθεια είναι ότι απ’τον Ιανουάριο, οι χειρονομίες του Neymar προς τον Ρονάλντο και τη Ρεάλ Μαδρίτης έχουν επαναληφθεί. Πρώτα ήταν στο gala της FIFA, με τη φωτογραφία με τον νεοεκλεγμένο «The Best». Μετά η αγκαλιά με τον Ρονάλντο στο ίδιο το χόρτο του Santiago Bernabeu και τώρα το ναι στο να παίξει στο πλάι του Ρονάλντο και των υπόλοιπων μορφών της λευκής ομάδας, ένας σημαντικός παράγοντας στο όνειρο κάποιων να δουν τον Neymar στα λευκά.




Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.