News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Οι 10 τελικοί του Bale και του Benzema

Κυριακή 15 Απριλίου 2018

Του David G. Medina

Στοχοποιημένοι ενάντια στη Juve, παίζουν την παραμονή τους στη Μαδρίτη


Επτά αγώνες πρωταθλήματος. Τρεις Champions League, αν η Ρεάλ Μαδρίτης κατορθώσει να τουμπάρει τη Μπάγερν Μονάχου στα ημιτελικά. 10 τελικοί από εδώ μέχρι το τέλος της σεζόν. Επειδή έτσι, ως καθοριστικές αναμετρήσεις για το μέλλον τους, θα ζήσουν τις επόμενες αναμετρήσεις των λευκών οι Karim Benzema και Gareth Bale, οι δύο πιο επικρινόμενοι παίκτες αυτή τη σεζόν μέσα κι έξω απ’το σύλλογο. Δύο παίκτες στο στόχαστρο τόσο λόγω της ποδοσφαιρικής τους απόδοσης όσο και λόγω της στάσης τους. Λίγα πράγματα ανέχεται λιγότερο το Bernabéu απ’τη νωχελικότητα και την απάθεια εκείνων που φορούν τη λευκή φανέλα.


Ενάντια στη Γιουβέντους, στην επίλυση των προημιτελικών του Champions League, τόσο ο Γάλλος όσο κι ο Ουαλός έμειναν εκτεθειμένοι. Ο Gareth έπαιζε επιτέλους εξ αρχής σε μια νοκ-άουτ μονομαχία έχοντας βρεθεί στον πάγκο ενάντια στην PSG (έπαιξε μόλις 36 λεπτά και στα δύο ματς) και στο πρώτο σκέλος στο Τορίνο, όπου ούτε καν μπήκε στον αγώνα. Η αναλογία του πάγκου που τον είχε κάνει να κατεβάσει περισσότερο τα χέρια έδινε τη θέση της σε μια παρουσία ως βασικός την οποία λίγοι περίμεναν. Αλλά η χαρά του κράτησε λίγο. Συγκεκριμένα, τα πρώτα 45 λεπτά. Ο Zizou ήθελε να δώσει μια ώθηση σε μια ομάδα που έχανε κι άφησε τον Gareth στον πάγκο στο ημίχρονο. Ένα ακόμα τσίμπημα για την εύθραυστη ψυχολογία του 11, το οποίο πέρασε και πάλι απαρατήρητο σ’ένα απ’τα σημαδεμένα ραντεβού της σεζόν.

Ο Karim χάνει βάρος

Αυτό του Benzema ήταν ακόμα χειρότερο. Ακόμα κι ο μεγαλύτερος υπερασπιστής του που είναι ο Ζινεντίν Ζιντάν τον στοχοποίησε ενάντια στους παίκτες του Allegri. Για πρώτη φορά από τότε που ο συμπατριώτης του βρίσκεται στον πάγκο, ο Karim δοκίμασε τον πάγκο σε μια μεγάλη μονομαχία του Champions League. Παρά το ότι χρειαζόταν γκολ για να μειώσει το προβάδισμα της Juve, δεν τον έβαλε ούτε καν στα τελευταία λεπτά. Το 9 έκλεισε την αναμέτρηση, όπως έχουν τα πράγματα, με μόλις 59 απ’τα 180 λεπτά. Χάνει την ταμπέλα του άθικτου. Τουλάχιστον ξέρει πια πως είναι να δοκιμάζει το φάρμακο του πάγκου κατά τη διάρκεια αυτής που είναι η χειρότερη σεζόν του όσον αφορά τα γκολ.

Μ’αυτό το πανόραμα, Bale και Benzema ξεκινούν σήμερα στη Μάλαγα τον πρώτο απ’τους 10 τελικούς τους. Και οι δύο έχουν πολλές πιθανότητες ν’αλλάξουν αέρα το επόμενο καλοκαίρι και μόνο μια ξαφνική αλλαγή στην απόδοση θα μπορούσε να επεκτείνει την εποχή τους στη Ρεάλ Μαδρίτης. Με τη LaLiga χαμένη, οι ημιτελικοί, κι ένας πιθανός τελικός, του Champions League εναντίον της Μπάγερν θα σηματοδοτήσουν ένα μέλλον που τώρα φαίνεται σκοτεινότερο από ποτέ.


Μικραίνουν λόγω του CR7

Τόσο ο Γάλλος όσο κι ο Ουαλός μικραίνουν όσο μεγαλύτερη γίνεται η μορφή σκοραρίσματος του Κριστιάνο. Ο Πορτογάλος έχει ήδη 41 γκολ σε μια σεζόν στην οποία έχει χάσει αγώνες λόγω τιμωρίας και ξεκούρασης (όπως συμβαίνει και σήμερα), ενώ Gareth και Karim μόλις που έχουν 23 γκολ. 14 έχουν την υπογραφή του 11 και μόνο 9 αυτήν του 9. Νούμερα απομακρυσμένα απ’αυτά που αναμένονται από δύο απ’τα τρία μέλη ενός BBC που πάει πολύς καιρός που έπαψε να φοβίζει ως επίθεση. Τώρα, ενώ οι Benzema και Bale ζουν αυτούς που μπορούν να’ναι οι τελευταίοι αγώνες τους ως madridistas, μόλις που στέκονται στην επιθετική λαιμαργία ενός ποδοσφαιριστή, του CR7, ο οποίος ζει τον κάθε αγώνα σα να’ταν ο τελευταίος.




Η σελίδα της στήλης στο facebook:


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.