News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Heynckes: "Ελπίζω ότι το παιχνίδι θα αποφασιστεί απ’τους παίκτες, όχι από μια απόφαση του διαιτητή"

Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Του J. L. Calderón

Ο Γερμανός είναι αισιόδοξος

"Η Μαδρίτη έχει συνηθίσει να κερδίζει το Champions League, πρέπει να’χεις πολύ ταλέντο και πολύ καλούς παίκτες. Επίσης και λίγη τύχη σε καθοριστικές στιγμές και με τον διαιτητή..."



Ο Jupp Heynckes πέρασε απ’την αίθουσα τύπου του Santiago Bernabéu και είναι αισιόδοξος. Ο πρώην λευκός προπονητής πιστεύει στην ανατροπή κι ελπίζει να μην υπάρξει κουβέντα για τον διαιτητή.

Ο διαιτητής: "Ελπίζω να’ναι αντικειμενικός, σωστός και να’ναι οι παίκτες αυτοί που θ’αποφασίσουν τον αγώνα, όχι οι διαιτητές με μια απόφαση".

Έξι συνεχόμενα παιχνίδια που χάνετε απ’τη Μαδρίτη, κι ο Μπεκενμπάουερ είπε ότι υπάρχει κόμπλεξ ενάντια στη Μαδρίτη: «Δεν έχει σημασία πόσες φορές χάσαμε απ’τη Μαδρίτη επειδή δεν ήμουν εγώ προπονητής της Μπάγερν. Αύριο είναι ένα άλλο ματς. Αυτά τα πράγματα δεν είναι σημαντικά. Θα’ναι ένα πολύ δύσκολο ματς για εμάς, αλλά επίσης και για τη Μαδρίτη. Η ατμόσφαιρα θα’ναι πολύ δυνατή, αλλά έχω πολύ έμπειρους παίκτες. Παίζουμε εναντίον του πρωταθλητή και θα κάνει την ανατροπή ακόμη πιο δύσκολη. Είναι συνηθισμένοι να’χουν μια πολύ καλή απόδοση στα μεγάλα παιχνίδια. Θα’μαστε ένας περίπλοκος αντίπαλος, γιατί μεγαλώνουμε σ’αυτά τα παιχνίδια. Θέλουμε τον τελικό. Στο ποδόσφαιρο μπορούν να μετακινηθούν βουνά και θα το προσπαθήσουμε».

Κλειδί για την ανατροπή: «Πρέπει να’μαστε πιο αποτελεσματικοί από ό, τι στο πρώτο σκέλος. Στο Μόναχο είχαν τρεις ευκαιρίες κι έβαλαν τις δύο. Έχουμε σκοράρει πολλά γκολ αυτή τη σεζόν, είναι ένα χαρακτηριστικό μας, κι αυτό θα’ναι το σημαντικό»

Φόβος; "Εμπιστεύομαι το ρόστερ μου. Πρέπει να βρούμε μια ισορροπία, μια εσωτερική ειρήνη για να ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε σε κάθε στιγμή. Πρέπει να κάνουμε ένα βήμα προς τα εμπρός".

Αλλαγές: «Οι κριτικές είναι καλές, βλέπω πάντα λάθη... Παρά το γεγονός ότι χάσαμε στο πρώτο σκέλος, είδα θετικά πράγματα, αλλά επίσης και πράγματα που δεν δούλεψαν καλά και που αλλάξαμε. Τα δύο γκολ που δεχθήκαμε ήταν σοβαρά λάθη. Θα’ναι καθοριστικές πολλές λεπτομέρειες και πρέπει να’μαστε συγκεντρωμένοι. Πρέπει να ελαχιστοποιήσουμε τις πηγές των λαθών. Πρέπει να αλλάξουμε κάτι σε σχέση με το πρώτο σκέλος, όπως τα γκολ. Βάζουμε πολλά γκολ και θέλουμε να το κάνουμε και πάλι».

Έχετε προετοιμάσει πέναλτι;: « Μπορούν να δοκιμαστούν, αλλά στο ματς επηρεάζουν πολλά πράγματα: η ένταση, η ατμόσφαιρα, τα νεύρα... Αλλά δεν θα με πείραζε αν συνέβαινε το ίδιο όπως και το 2012».

Η Μαδρίτη και το Τσάμπιονς Λινγκ: "Έχουν συνηθίσει να το κερδίζουν, πρέπει να’χεις πολύ ταλέντο και πολύ καλούς παίκτες. Επίσης και λίγη τύχη σε καθοριστικές στιγμές και με τον διαιτητή...".

Ο Kimmich είπε ότι θα μπορούσατε να κερδίσετε 7-1: «Όταν τελειώνει το παιχνίδι και οι παίκτες είναι εν θερμώ δεν δίνουν ήρεμες απαντήσεις, όμως είναι κατανοητό και πρέπει να το καταλάβουμε».




Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.