News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Florentino αναζητά τον κληρονόμο του Benzema: Icardi, Lewandowski, Salah, Hazard...

Κυριακή 11 Μαρτίου 2018

Του Fermín De La Calle

Αναζητείται επιθετικός. Λόγος: Ρεάλ Μαδρίτης

Φαίνεται ότι πρόθεση του προέδρου είναι να κρεμάσει οριστικά την ταμπέλα του πωλείται στον Benzema. Κι αυτά είναι τα ονόματα που διαχειρίζεται για την αντικατάστασή του



Μια απ’τις πιο περιζήτητες φανέλες στην αγορά είναι ο αριθμός 9 της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο σημερινός φορέας της, Karim Benzema, βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα. Ο Γάλλος δεν έχει υπάρξει ποτέ ένας φορ, ένας εκτελεστής περιοχής. Ο Karim είναι ένα 9,5 ή ακόμα κι ένα 10 με περισσότερο ποδόσφαιρο παρά γκολ, με περισσότερη αντίληψη παρά ένστικτο. Το παιχνίδι στο Παρίσι εναντίον της PSG έχει σηκώσει σκόνη ανάμεσα στους οπαδούς και στην ευγενή περιοχή του συλλόγου, όπου ένα τμήμα του διοικητικού συμβουλίου επιμένει στον Florentino για την ανάγκη να υπογράψει έναν επιθετικό με γκολ.

Είναι πολλά τα ονόματα που έχουν τοποθετηθεί στην τροχιά του συλλόγου. Ο Aubameyang, ο Icardi, ο Kane, ο Lewandowski, ο Salah, ο Hazard... Ο πρώην επιθετικός της Ντόρτμουντ, επί του παρόντος στην Arsenal, δεν έλαβε ποτέ μια κλήση απ’τους λευκούς για να ενδιαφερθούν για το μέλλον του. Ο Florentino δεν του δίνει προσοχή και δεν καταλήγει να τον βλέπει ντυμένο στα λευκά, παρά το ενδιαφέρον του παίκτη του οποίου η μητέρα και οι παππούδες έχουν καταγωγή απ’την πόλη του El Barraco στην Avila.



Ο Μάουρο Ικάρντι διαπραγματεύεται την ανανέωση με την Ίντερ και οι φήμες που τοποθετούσαν τον παίκτη στη Ρεάλ Μαδρίτης έχουν να κάνουν περισσότερο με το ενδιαφέρον του Αργεντινού να πιέσει στην διαπραγμάτευση με τους «nerazzurri» παρά με την πραγματική ύπαρξη μιας madridista προσφοράς. Ο Icardi, 25 ετών, δεν έχει ακόμη εξασφαλισμένη τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, καθώς ο Σαμπαόλι τον έχει αφήσει έξω από διάφορες αποστολές της albiceleste. Είναι ένας ποδοσφαιριστής με παρόμοιο προφίλ με του Gonzalo Higuaín, παίκτης που έδωσε μια μεγάλη απόδοση στην λευκή ομάδα. Βρίσκεται στον κατάλογο του Florentino, αλλά δεν έχουν συμβεί κινήσεις προσέγγισης μέχρι στιγμής.

Ο Χάρι Κέιν είναι ένας άλλος απ’τους επιθετικούς για τους οποίους έχει γραφτεί για το πιθανό ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης. Τις τελευταίες ώρες κάποια μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι η λευκή ομάδα είχε αποκλείσει την απόκτησή του μετά τον αποκλεισμό της Τότεναμ απ’το Τσάμπιονς Λιγκ απ’τη Γιουβέντους. Η πραγματικότητα είναι ότι έχει υπάρξει ο ίδιος ο παίκτης ο οποίος έχει αποφασίσει να ανανεώσει τη σχέση του με τους Spurs για ένα ακόμη έτος, ως ένδειξη δέσμευσης στο σύλλογό του μετά τον αποκλεισμό στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο. Ο παίκτης είναι της αρεσκείας του madridista προέδρου, αλλά μετά απ’την περίπλοκη σχέση που διατηρεί με την Τότεναμ μετά τις λίγο φιλικές υπογραφές του Μόντριτς και του Μπέιλ, δεν προσκαλούν να σκεφτούμε μια άνετη διαπραγμάτευση.



Ο Salah, ανάμεσα σε Coutinho και Mbappé

Τα ονόματα των Lewandowski και Salah είναι τα τελευταία που έχουν εμφανιστεί συνδεδεμένα με την λευκή ομάδα. Ο Αιγύπτιος, παίκτης της Λίβερπουλ και μια απ’τις αναδυόμενες μορφές, θα μπορούσε να’ναι μια καλή αντικατάσταση του Μπέιλ, στην περίπτωση που ο Ουαλός φύγει αυτό το καλοκαίρι. Κάτι που φαίνεται περισσότερο από πιθανό έχοντας υποβιβαστεί απ’τον Zidane σ’έναν υπολειμματικό ρόλο. Το πρόβλημα είναι ότι η Λίβερπουλ δεν είναι διατεθειμένη να απαλλαγεί απ’το αστέρι της και η τιμή της αγοράς στην Premier League είναι απαγορευτική για τις οικονομικές προσδοκίες που έχει η Ρεάλ Μαδρίτης. Οι λευκοί έχουν ενημερωθεί μέσω ενός ενδιάμεσου ότι η τιμή για να πάρουν τον Salah απ’το Anfield δεν θα’ταν, σε καμία περίπτωση, χαμηλότερη απ’αυτήν που έχει πληρώσει η Barcelona για να κάνει το ίδιο με τον Coutinho (160 εκατομμύρια), και θα πλησίαζε ακόμα και τα 180 που θα πληρώσει η PSG αυτό το καλοκαίρι για τον Mbappé.

Η περίπτωση του Lewandowski είναι παραδειγματική. Ένας παίκτης που έχει δείξει την προδιάθεσή του να υπογράψει για τους λευκούς σε περισσότερες από μία περιπτώσεις, αλλά τον οποίο οι περιστάσεις δεν έχουν επιτρέψει να κλείσει την επιχείρηση. Όταν μπορούσε, η Ρεάλ Μαδρίτης δεν ήθελε. Όταν οι λευκοί ενδιαφέρονταν, ο παίκτης ήταν δεσμευμένος. Η τεταμένη σχέση του με τη διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου κάνει να σκεφτούμε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θα’χει άλλη μια ευκαιρία να τον δελεάσει. Ο Florentino έχει τον λόγο...

Κι ενώ η αγορά περιμένει τις κινήσεις του Florentino, με τον Neymar αποκλεισμένο και τον Hazard να περιμένει ανυπόμονα τη λευκή κλήση, φαίνεται ότι πρόθεση του προέδρου είναι να κρεμάσει οριστικά την ταμπέλα του πωλείται στον Benzema. Όσο κι αν ο Ζιντάν επιμένει να υποστηρίζει τον συμπατριώτη του. Ένα άλλο πράγμα είναι η κατάσταση του Bale, για τον οποίο αναζητείται ήδη ομάδα.




Η σελίδα της στήλης στο facebook:



Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.