News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Δεν βλέπω πια τον Cristiano να μπαίνει ποτέ ξανά στο rotation

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

Του Amalio Moratalla

Αυτήν την αγωνιστική έχουν ξεκαθαρίσει πολλά άγνωστα του πρωταθλήματος:

1. Η LIGA ΕΧΕΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ. Ο Simeone παραδέχεται ότι τον αγώνα ενάντια στη Βιγιαρεάλ τον έχασε αυτός και, ως εκ τούτου, βάζει το πρωτάθλημα στο πιάτο της Barcelona, η οποία νίκησε μια χαλαρή Athletic κι αυξάνει την απόσταση απ’τhν διώκτριά της στους 11 βαθμούς!

2. Ο PICHICHI ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ Ο MESSI. Αφότου ο Messi πήρε μια αστρική απόσταση απ’τον Κριστιάνο, ο Πορτογάλος πετυχαίνει ένα πόκερ ενάντια στη Χιρόνα και μειώνει στα τρία απ’τον Αργεντινό (25 έναντι 22).

ΚΑΙ 3. Ο ZIDANE ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ROTATION. Εκτός από τραυματισμό, ο Κριστιάνο θα ξεκινήσει την ιδιαίτερη σταυροφορία του να κερδίσει τον Μέσι στον τίτλο του πρώτου σκόρερ κι αυτό σημαίνει ότι θα παίξει τα πάντα, ότι θα εκτελέσει όλα τα φάουλ και τα πέναλτι κι ότι η ομάδα θα’ναι μαζί του. Ο Benzema, περισσότερο από ποτέ, θα’ναι ο μεγάλος σύμμαχός του, ο βοηθός του κι ο μεγάλος συνεργάτης του στην επίθεση.

Η Barça φαίνεται ότι θα κερδίσει το πρωτάθλημα του δρόμου. Απομένει πολύ, αλλά απομένει λίγο. Είναι αήττητη και χωρίς συμπτώματα αδυναμίας. Είναι για να συγχαρούμε τον Valverde και τους ανθρώπους του, έχουν περπατήσει μέσα απ’τον σκληρό εγχώριο ανταγωνισμό χωρίς να τσαλακωθούν. Αυτή είναι η πραγματικότητα, η οποία αφαιρεί το συναίσθημα απ’την πρώτη θέση αν και υπάρχουν κι άλλα κίνητρα. Κι ένα απ’αυτά είναι, χωρίς αμφιβολία, η μάχη για το Pichichi: Messi-Cristiano. Αν κι εγώ θα’βαζα επίσης και τον Σουάρεζ, μόνο ένα πίσω απ’τον Cristiano. Τον Griezmann, σχεδόν τον αποκλείω: τέσσερα πίσω απ’τον Σουάρεζ, πέντε απ’τον Κριστιάνο κι οκτώ απ’τον Μέσι.

Αυτή θα’ναι η πραγματική μάχη των αστέρων σ’ότι απομένει στην Λίγκα. Είμαι περίεργος να δω πώς ο Αργεντινός κι ο Πορτογάλος θα επιλύσουν αυτήν την κόντρα. Ποδοσφαιρικά, διαλεκτικά και κοινωνικά. Για τον Messi είναι πιο εύκολο, προηγείται τρία γκολ και μεταξύ αυτών των στρατοσφαιρικών παικτών μπορεί να’ναι ένας κόσμος. Ο Σουάρεζ θα τον βοηθήσει, σίγουρα, αν και είναι επίσης υποψήφιος, κάτι που δεν συμβαίνει στη Μαδρίτη. Κανένας απ’τους συνοδούς του Cristiano στην επίθεση δεν ονειρεύεται το βραβείο. Με το οποίο, η πιθανή κατάκτηση του Pichichi απ’τον Ρονάλντο θα μετατραπεί σε μια πρόκληση για όλη την ομάδα. Θα’λεγα περισσότερο, για όλο το ίδρυμα. Θα’ναι κάτι περισσότερο από μια απόχρωση, θα το δείτε. Θα’ναι η πρόκληση. Στη συνέχεια, φυσικά, το δέκατο τρίτο Champions League, στο οποίο δεν αποκλείω επίσης Messi και Cristiano να τεθούν αντιμέτωποι στον επόμενο γύρο. Είναι μια κόντρα γκολ, ας μην ξεκινήσουμε με τη συνηθισμένη ερώτηση για να παγώσουμε τη μονομαχία. Ο καλύτερος είναι ο Messi, ναι· αλλά εγώ μένω με τον Cristiano. Είναι μόνο οι αισθήσεις μου. Όπως και στην εποχή του, προτιμούσα τον Hugo Sánchez έναντι οποιουδήποτε άλλου. Ένα θέμα αισθήσεων...




Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.