News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Zidane: "Εστιάζουμε μόνο στο παιχνίδι με την Real Sociedad"

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018


«Γνωρίζουμε τα όπλα μας και τα πάντα μπορούν να αλλάξουν πολύ γρήγορα»

"Μπορούμε ακόμα να κάνουμε σημαντικά πράγματα αυτή τη σεζόν", πρόσθεσε ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης.



Ο Zinedine Zidane εμφανίστηκε στην αίθουσα Τύπου της Ciudad Real Madrid την παραμονή του αγώνα με την Real Sociedad. Ο λευκός προπονητής ανέλυσε το παιχνίδι: "Εστιάζουμε μόνο σε αυτό το παιχνίδι. Θέλουμε να κάνουμε έναν καλό αγώνα, γνωρίζοντας ότι θα είναι δύσκολο ενάντια σ’έναν πολύ καλό αντίπαλο. Είναι ένας σημαντικός αγώνας πρωταθλήματος και θέλουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς".

Πώς ήταν η δουλειά με την σκέψη στην PSG;

«Δεν έχω ανάγκη να προετοιμάσω τίποτα. Πρέπει να’μαστε σε θέση να κάνουμε αυτό που γνωρίζουμε για 90 λεπτά. Θέλουμε να πάρουμε βαθμούς στο πρωτάθλημα και να βρεθούμε πιο κοντά στην πρώτη θέση, αλλά χωρίς να σκεφτόμαστε την Τετάρτη. Αυτή την εβδομάδα δουλέψαμε σε όλα όσα είναι απαραίτητα για να τα εφαρμόσουμε αύριο στο γήπεδο. Είμαστε πεπεισμένοι ότι μπορούμε ακόμα να κάνουμε σημαντικά πράγματα αυτή τη σεζόν».

Απαιτητικός μήνας ο Φεβρουάριος

"Είναι αυτό που έχουμε και είναι αυτό μας τυχαίνει απ’την Τετάρτη και μετά. Είναι καλό γιατί μας ενδιαφέρει να παίξουμε. Είχαμε δύο εβδομάδες για να δουλέψουμε και τώρα έρχονται τα παιχνίδια και είναι καλύτερα να παίξουμε γιατί τους παίκτες τους ενδιαφέρει περισσότερο να παίζουν παιχνίδια".

Είναι ο Κριστιάνο περισσότερο παρακινημένος γιατί τα πράγματα δεν του βγαίνουν;

"Ίσως, δεν ανησυχεί τόσο όσο ο κόσμος. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και είναι αλήθεια ότι έχουν υπάρξει στιγμές στις οποίες δεν έχει σκοράρει, αλλά έχει δείξει πάντα ότι παρουσιάζεται στις σημαντικές στιγμές κι αποδίδει πάντα στα μεγάλα ραντεβού".

Έλλειψη σταθερότητας;

"Κάναμε καλά πράγματα ενάντια στη Deportivo ή στη Βαλένθια. Η σταθερότητα έχει υπάρξει το πρόβλημα. Μπορείς να κάνεις τα πράγματα άσχημα για μια σεζόν αλλά έχουμε ακόμα μια πρόκληση μπροστά και θα το προσπαθήσουμε. Δεν λέω πως θα τελειώσει η σεζόν γιατί δεν το ξέρω, αλλά είμαστε πεπεισμένοι ότι μπορούμε να κάνουμε καλά πράγματα".

Ψυχολογικό ή ποδοσφαιρικό πρόβλημα;

"Είναι ένα μίγμα όλων. Όταν τα πράγματα πάνε καλά προσθέτεις πολλά πράγματα κι αντίστροφα. Το μόνο που θέλουμε είναι να προσπαθήσουμε να είμαστε σταθεροί. Δεν έχουμε κερδίσει επτά ή οκτώ συνεχόμενα παιχνίδια. Λείπουν καλά ματς και μπορούμε να το γυρίσουμε όλο αυτό γιατί έχουμε τη δυνατότητα να το κάνουμε".

Μιλάτε για την ημέρα της Depor και της Βαλένθια. Αλλά η ομάδα έρχεται απ’το 2-2 με Levante. Καταλαβαίνετε ότι ο οπαδός είναι ανήσυχος βλέποντας τι έρχεται με την PSG;

"Οι οπαδοί μας θα ανταποκριθούν μέχρι το τέλος. Εγώ θα μιλάω πάντα για το θετικό, όχι για το αρνητικό. Είναι πάντα αυτό που ρωτάτε εσείς. Για να πω ότι δεν κάνουμε τα πάντα λάθος".

Λείπει σεβασμός προς εσάς και την ομάδα σας στους τελευταίους μήνες κι ενόψει του ματς με την Παρί;

"Δεν ξέρω αν λείπει σεβασμός προς την ομάδα μου. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να δουλεύω. Δεν μπορώ να ελέγχω όλα όσα λέγονται. Τα πράγματα δεν βγαίνουν όπως θέλουμε μερικές φορές αλλά ξέρουμε τι είμαστε κι ότι όταν υπάρχουν δύσκολες στιγμές πρέπει να αντέχουμε, να δουλεύουμε και να σκεφτόμαστε θετικά. Γνωρίζουμε τα όπλα μας κι όλα μπορούν ν’αλλάξουν πολύ γρήγορα".

Πώς πείθετε τους παίκτες να βάλουν το πόδι τους αύριο πριν από έναν αγώνα όπως της PSG;

"Είμαστε πεπεισμένοι ότι μπορούμε να κάνουμε πολύ καλά πράγματα και είναι αυτό που με ενδιαφέρει. Επίσης και το να παίζουν οι παίκτες μου ποδόσφαιρο και να’ναι επιθετικοί με καλό τρόπο: να αμύνονται, να παλεύουν. Όταν προετοιμάζουμε τον αγώνα προετοιμάζουμε επίσης αυτό το θέμα".

Έχετε ζητήσει να μην συνεχίσει ο Isco την επόμενη σεζόν;

"Μέχρι πρόσφατα με ρωτάγατε για τους λόγους για τους οποίους δεν έπαιρνα παίκτες. Πιστεύω στην ομάδα μου και θα το κάνω μέχρι το τέλος. Πάω μέχρι θανάτου μ’αυτό που κάνω και πιστεύω σ’αυτό. Θέλω να μείνει εδώ όλη τη ζωή του κι αυτό δεν θα αλλάξει. Είναι πολύ καλός και το’χει αποδείξει. Είναι ψέμα ότι θέλουμε να τον πουλήσουμε. Με ρωτάς και σου απαντώ έτσι ώστε το θέμα να τελειώσει".

Τι συμβαίνει με τον Isco;

"Τι συμβαίνει με τους άλλους; Είμαστε 25, όλοι είναι σημαντικοί. Μία μέρα με ρωτάτε για τον Isco, μια άλλη μέρα για τον Asensio... μετά για τον Isco... μετά για τον Ceballos... Το πιο σημαντικό πράγμα είναι η ομάδα. Από’δω μέχρι το τέλος ίσως μην παίξει παντού ο Isco. Όλοι σ’αυτό το ρόστερ είναι σημαντικοί. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια και θα υπολογίζω σ’όλους. Το πιο περίπλοκο πράγμα το’χω εγώ για να κάνω την ομάδα".

Γιατί πιστεύετε ότι η Μαδρίτη θα αποκλείσει την PSG;

"Εγώ δεν πιστεύω τίποτα. Αυτό που ξέρω είναι ότι θα δώσουμε τα πάντα. Κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί την Τετάρτη, αλλά θέλουμε να τα πάμε καλά".

Ο Νέιμαρ είπε ότι ανυπομονεί να αντιμετωπίσει τη Μαδρίτη. Η ομάδα σας ανησυχεί;

"Όχι. Γνωρίζουμε ότι θα’ναι δύσκολο, αλλά δεν είμαστε ανήσυχοι. Είναι αγώνες που τους ποδοσφαιριστές τους αρέσει να παίζουν".

Ο Nacho θα παίξει εναντίον της PSG. Τι πιστεύετε για την ποινή του Carvajal στο Champions League

"Ο Νάτσο είναι έτοιμος. Ότι σου πω δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα, γι 'αυτό το κρατώ για τον εαυτό μου. Δεν θα χάσω το χρόνο μου με αυτό".

Ο Benzema, στοχοποιημένος. Πώς είναι ενάντια στην πίεση;

"Έχει ευθύνη, όπως όλοι. Είμαστε όλοι στο ίδιο σκάφος και γνωρίζουμε ότι εξαρτόμαστε απ’τον καθένα. Μπορούμε όλοι να συμβάλουμε περισσότερα στην ομάδα και πρώτος εγώ. Εξαρτόμαστε από αυτό που κάνουμε στο γήπεδο. Η κατάσταση θα’ναι πάντα η ίδια".

Η έδρα του τελικού του Κυπέλλου

"Δεν με νοιάζει το που θα γίνει, μόνο το αυριανό παιχνίδι. Τα υπόλοιπα δε με νοιάζουν".



Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.